Ξημερώματα δεν... δίνετε δικαιώματα

Παναγιώτης Ταχτσίδης και Στέφανο Καπίνο λίγες ώρες πριν ενσωματωθούν στην Εθνική διασκέδασαν με την ψυχή τους στο μαγαζί που τραγουδάει το φιλαράκι τους Κωνσταντίνος Αργυρός. Που διακρίθηκε ο ένας και που ο άλλος και ποιοι ήταν οι δυο νεαροί “ερυθρόλευκοι” που τους συνόδεψαν στην νυχτερινή τους έξοδο.

Ξημερώματα δεν... δίνετε δικαιώματα

Ποιο είναι το εθνικό μας νυχτερινό ...σπορ; Τα μπουζούκια βεβαίως, βεβαίως...Και επειδή μπαίνουμε σε εβδομάδα εθνικών ομάδων, με τα κρίσιμα μπαράζ κόντρα στην Κροατία, Πέμπτη και Κυριακή σε Ζάγκρεμπ και “Καραϊσκάκης” αντίστοιχα, δύο διεθνείς μας σκέφτηκαν να κάνουν μια μίνι... προπόνηση, πριν τεθούν στη διάθεση του Μίκαελ Σκίμπε και κλειστούν στα ξενοδοχεία.

Παναγιώτης Ταχτσίδης και Στέφανος Καπίνο, εκμεταλλευόμενοι το ρεπό που είχαν από τον Ολυμπιακό, μετά μάλιστα από την μεσημεριανή εμφαντική νίκη με 5άρα επί του Πλατανιά, δεν έχασαν την ευκαιρία να πάει χαμένη και το έριξαν για...λίγο έξω, διασκεδάζοντας στο Fantasia Live.

To μαγαζί έτσι κι αλλιώς θεωρείται από τα ... must της νυχτερινής διασκέδασης την τρέχουσα σεζόν, είναι και φιλαράκι τους ο Κωνσταντίνος Αργυρός (με το σουξέ του : “Ξημερώματα δίνεις δικαιώματα...”), οπότε του έδωσαν και κατάλαβε...

Με τον Ταχτσίδη σε τσακίρ κέφι να ανεβαίνει στην πίστα και να χορεύει και τον Καπίνο να πρωταγωνιστεί στον λουλουδοπόλεμο. Μαζί τους είχαν και δύο νεαρούς συμπαίκτες τους στον Ολυμπιακό, τους Δημήτρη Νικολάου και Λεονάρντο Κούτρη...

Ι. Β. Μ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK