"Μανώλη, έλα να υπογράψεις..."

Στη Ν. Σμύρνη θεωρείται δεδομένη πλέον η συμφωνία Ολυμπιακού και Πανιωνίου για την μεταγραφή του Σιώπη στους πρωταθλητές. Τα τυπικά απομένουν για να ενσωματωθεί ο 22χρονος χαφ στους Πειραιώτες το καλοκαίρι

Εδώ και περίπου ένα μήνα έχει γίνει γνωστό ότι ο Μανώλης Σιώπης, που δεν θα συνεχίσει από το καλοκαίρι και μετά στον Πανιώνιο, θα… κατηφόριζε προς Πειραιά μεριά και όχι προς Σπάτα, Κορωπί ή Τούμπα!

Ο Ολυμπιακός κινήθηκε αστραπιαία και στη Ν. Σμύρνη θεωρούσαν σήμερα (23/11) δεδομένο ότι ολοκληρώθηκε και το τυπικό σκέλος ανάμεσα στις συζητήσεις των δύο ομάδων.

Ο Πανιώνιος τα βρήκε σε όλα με τους «ερυθρόλευκους» και το μόνο που απομένει είναι να πάρουν τηλέφωνο τον Σιώπη από την πλατεία Αλεξάνδρας και να του πουν «Μανώλη έλα να υπογράψεις».

Τελειωμένη είναι ουσιαστικά η συγκεκριμένη ιστορία και ο 22χρονος χαφ που είχε «κοπεί» πριν από τρεισίμισι χρόνια από τους Ισά και Μίτσελ, θα επιστρέψει στο λιμάνι με τις ευλογίες κυρίως του Μοντέστο.

Α.Β.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!