"Μάθε να βουτάς σαν τον Μακ για πέναλτι..."!

Πώς ενημερώνονταν στον αέρα τα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού για την εξέλιξη του ΠΑΟΚ-Ατρόμητος, ποιες οι αντιδράσεις τους μετά το πέναλτι και την ανατροπή, γιατί ο Καρσελά βρέθηκε στο επίκεντρο της πλάκας και ο διαιτητής Παπαπέτρου... ένοχος! Παρασκήνιο από την καμπίνα του αεροσκάφους.

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η πτήση από την Αθήνα στη Λισαβόνα, διάρκειας 4 1/2 ωρών, δεν ήταν άλλο ένα ευρω-ταξίδι του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα με τη Σπόρτινγκ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Το γεγονός πως, την ίδια ώρα που το αεροπλάνο με την "ερυθρόλευκη" αποστολή πετούσε πάνω από τα σύννεφα με προορισμό την πρωτεύουσα της Πορτογαλίας, βρισκόταν σ' εξέλιξη το ΠΑΟΚ-Ατρόμητος παραλίγο να μετατρέψει την καμπίνα σε... καφετέρια με "θαμώνες" που ήθελαν να παρακολουθούσαν νοητά τον αγώνα.

Ιδίως μετά το γρήγορο γκολ του Ατρομήτου, από τον 20χρονο Στρούγγη, άπαντες ήταν με τ' αυτιά τεντωμένα για την... ενημέρωση από το κοτ-πιτ. Σαν να 'κουν τρανζίστορ και να περιμένουν σύνδεση με Τούμπα. Παράγοντας του Ολυμπιακού ανέλαβε να πάει στο πιλοτήριο και να ζητήσει από τον πιλότο του αεροσκάφους να ενημερώνουν

Επρόκειτο άλλωστε γι' αγώνα που ενδιέφερε βαθμολογικά τους Πειραιώτες.

Από 'κει έμαθαν ο Τάκης Λεμονής και οι παίκτες του για το αμφισβητούμενο πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε ο Βιεϊρίνια στο 45', από 'κει και την ανατροπή από τυχερό τέρμα του Τζάλμα Κάμπος στο δεύτερο μισό.

Όταν δε το αεροσκάφος προσγειώθηκε στον διάδρομο του "Πορτέλα", έσβησαν οι φωτεινές ενδείξεις και οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού απέκτησαν πρόσβαση στα... 4G των smartphones, άρχισαν το "σερφάρισμα" για να ενημερωθούν εκτενώς.

Τα σχετικά videos είχαν ήδη κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο και ήθελαν να δουν και να σχηματίσουν άποψη για ό,τι συνέβη στο ματς προκειμένου να καταλάβουν και το λόγο που όλος ο οργανισμός του Ολυμπιακού ήταν έξω φρενών με τη διαιτησία του ρέφερι Παπαπέτρου και του βοηθού του Σίπκα

Μόλις δε κάποιοι είδαν πώς ο ΠΑΟΚ έφτασε στην ισοφάριση (μαρκάρισμα του Στρούγγη στον Μακ) στράφηκαν στον Μεχντί Καρσελά και... άρχισαν την καζούρα.

Ο λόγος συγκεκριμένος. Ο Μαροκινός ήταν πρωταγωνιστής σε μια αντίστοιχη φάση του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, προ ενός μηνός στη Λεωφόρο. Τότε ο Παπαπέτρου, ο ίδιος άνθρωπος που αυτή τη φορά χρέωσε πέναλτι στον πιτσιρικά στόπερ του Ατρομήτου, είχε κρίνει ότι το πέσιμο του Καρσελά δεν είχε επέλθει από μαρκάρισμα του Χουλτ δίνοντας τότε συνέχεια στο παιχνίδι.

" Μάθε να βουτάς σαν τον Μακ για να σου δώσουν πέναλτι" τον πείραξαν και όπως αντιλαμβάνεται κανείς η σύγκριση ήταν αναπόφευκτη αφού ο Παπαπέτρου σε δύο παρόμοιες περιπτώσεις αποφάσισε με διαφορετικό κριτήριο, δίνοντας πέναλτι στον ΠΑΟΚ ενώ την είχε αρνηθεί στον Ολυμπιακό!!

Ι.Β.Μ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK