Με αυτά πάει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη συνάντηση

Οι σκέψεις του Βαγγέλη Μαρινάκη ενόψει της συνάντησης με τον Σταύρο Κοντονή και οι επιφυλάξεις του.

Με αυτά πάει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη συνάντηση

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πηγαίνει στις 14:00 στην ιστορική συνάντηση των "μεγάλων" με τον Σταύρο Κοντονή, χωρίς συγκεκριμένες προτάσεις, τουλάχιστον ως αφετηρία, αλλά με σκοπό να ακούσει αυτές των υπολοίπων ώστε να τοποθετηθεί αναλόγως.

Πάγια θέση του Ολυμπιακού -όπως έχει εκφραστεί τις τελευταίες ημέρες- είναι πως επιθυμεί τη βελτίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου και υπό αυτό το πρίσμα ο κ. Μαρινάκης δέχθηκε την πρόταση-πρόσκληση του Σταύρου Κοντονή.

Όπως έλεγαν στενοί του συνεργάτες "ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει επενδύσει 150 εκατομμύρια ευρώ στον Ολυμπιακό. Θέλει και να προστατεύσει την επένδυσή του, αλλά και να συμβάλει στη βελτίωση του προϊόντος που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχει τη διάθεση, λοιπόν, να διερευνήσει αν έχουν ανάλογες προθέσεις οι άλλοι πρόεδροι ή όχι, κάτι που θα καθορίσει και την περαιτέρω στάση του. Το θέμα είναι να φτιάξουμε το ποδόσφαιρο όχι να το διαλύσουμε".

Πάντως, το ότι δεν πάει με συγκεκριμένες προτάσεις στη συνάντηση του μεσημεριού δεν σημαίνει πως δεν έχει πράγματα στο μυαλό του. Εννοείται πως υπάρχουν σημεία που αξίζουν περαιτέρω συζήτησης, όπως για παράδειγμα ο περίφημος πρόεδρος κοινής αποδοχής που φέρεται να θέλουν οι περισσότεροι στη Λίγκα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν λέει "όχι" σε αυτό, αλλά οι όποιες επιφυλάξεις του έχουν να κάνουν σχετικά με τις ειλικρινείς διαθέσεις των άλλων. Το να μπει πρόεδρος του συνεταιρισμού ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής αυτό είναι το λιγότερο. Εκείνο που χρειάζεται είναι να έχει τη στήριξη ακόμα και στην πρώτη... στραβή και να μην αρχίσει η γκρίνια ακόμα και από εκείνους που τον στήριξαν. Άρα για τον Ολυμπιακό δεν είναι θέμα το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Μποροβήλο, αλλά να υπάρχει διάθεση να το σεβαστούν οι άλλες ομάδες. Να του δώσουν χρόνο και να μην αρχίσουν οι γκρίνιες.

Στα της ΕΠΟ, υπάρχουν φήμες ότι ο Ολυμπιακός θα ρίξει στο τραπέζι το όνομα του προέδρου της ΕΠΣ Κοζάνης, Χρήστου Σάββα.

Σ.Κ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κίνδυνος φιέστας σε άδειο Καραϊσκάκη

Αυτοί που πήγαν να σώσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο το 2005

Η ατζέντα της ΑΕΚ και η "αιτία του κακού" ΕΠΟ

Οι 3+1 άξονες του Σαββίδη

News 24/7

24MEDIA NETWORK