Με κόσμο ο Ολυμπιακός, δρακόντεια τα μέτρα της ΕΛΑΣ

Η Αστυνομία ήταν προετοιμασμένη για την έλευση των οπαδών του Ολυμπιακού στο γήπεδο του Περιστερίου κι ας μην υπήρχε μετακίνηση...

Για παιχνίδι στο οποίο η φιλοξενούμενη ομάδα δεν έχει πάρει εισιτήρια τα μέτρα ασφαλείας της ΕΛΑΣ ήταν κάτι παραπάνω από αυστηρά.

Μετρήσαμε ούτε λίγο ούτε πολύ επτά κλούβες της αστυνομίας, κάτι βέβαια που ήταν λογικό από τη στιγμή που έφτασαν περίπου 200 οπαδοί του Ολυμπιακού. Όλοι τους φιλοξενήθηκαν στη θύρα 2.

Η θύρα που παραδοσιακά που φιλοξενεί τους οπαδούς της εκάστοτε φιλοξενούμενης ομάδας, η 1, έμεινε κλειστή, όπως είχε αρχικά προβλεφθεί από τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού πάντως έκαναν αισθητή την παρουσία τους από την αρχή, ασχέτως αν είχαν έρθει χωρίς διακριτικά ή πανό.

Ν.Γ.

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!