Με... συνοδεία Ολυμπιακού έπαιξε ο Μανωλάς!

Ο Κώστας Μανωλάς έχει ένα... ερυθρόλευκο γούρι που χρησιμοποίησε φορώντας τη φανέλα της Ρόμα και στη μυθική του εμφάνιση κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Ποιο είναι το πρόσωπο-κλειδί που βρέθηκε στο "Ολίμπικο" και ποια η σχέση... αγάπης με τον Ολυμπιακό φέρνοντας στο μυαλό στιγμές από το παρελθόν.

Με... συνοδεία Ολυμπιακού έπαιξε ο Μανωλάς!

Υπάρχει αρκετός κόσμος που δεν γνωρίζει πως ο Κώστας Μανωλάς παρά την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό, διατηρεί άριστη σχέση με την ομάδα και τον κόσμο. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που έχει βρεθεί στο γήπεδο τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στο μπάσκετ για να δει από κοντά τους "ερυθρόλευκους".

Οι σχέσεις του δε με την ΠΑΕ και συγκεκριμένα τον Βαγγέλη Μαρινάκη είναι σε τέτοιο επίπεδο, που ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού είναι σε ανοιχτή γραμμή μαζί του και ζητάει την άποψη του Μανωλά για υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Κάτι που είχε αποκαλύψει και ο ίδιος ο παίκτης σε πρόσφατη συνέντευξη του στην ιταλική εφημερίδα "Il Giornale".

Ένα πράγμα που σίγουρα δεν ξέρει πάντως ο κόσμος, είναι πως υπάρχουν αρκετοί επώνυμοι φίλοι του Ολυμπιακού τους οποίους καλεί ο Κώστας Μανωλάς στο "Ολίμπικο", στα σπουδαία παιχνίδια της Ρόμα ως... γούρι.

Το ίδιο συνέβη και το βράδυ της Τρίτης στη... μυθική εμφάνιση του 26χρονου άσου κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Φιλοξενούμενος του ένας από τους πιο γνωστούς οργανωμένους οπαδούς της θύρας -7- και αναφερόμαστε στον Νίκο Στυλιανέση, τρομπετίστα που οργανώνει την εξέδρα όπως κάποτε ο ιστορικός Ατίλιο.

Ο συγκεκριμένος οπαδός είναι πασίγνωστος στους κύκλους του Ολυμπιακού, ενώ έπαιξε ποδόσφαιρο σε ερασιτεχνικό επίπεδο και διατηρεί άριστη σχέση με τον Μανωλά, αποτελώντας έναν εκ των... κολλητών του εδώ και χρόνια.

Μετά το τέλος του αγώνα λοιπόν, ο Μανωλάς περίμενε τον Στυλιανέση και αποχώρησαν μαζί από το "Ολίμπικο", με τον επώνυμο οπαδό να μοιράζεται τη στιγμή με ποστάρισμα στο facebook.

Με... συνοδεία Ολυμπιακού έπαιξε ο Μανωλάς!

O Νίκος Στυλιανέσης, ωστόσο, δεν ήταν ο μοναδικός Έλληνας και φίλος του Κώστα Μανωλά που ταξίδεψε για χάρη του στη Ρώμη, προκειμένου να παρακολουθήσει το μεγάλο ματς με τη Μπαρτσελόνα. Κάτι ανάλογα συνέβη με άλλους δύο φανατικούς φίλους του Ολυμπιακού, τον Νότη και τον Σπύρο (φωτό), οι οποίοι, μάλιστα, δεν ταξίδεψαν από την Αθήνα, αλλά από την πανέμορφη Σύρο! Τι κι αν ο Κώστας είναι από τη Νάξο. Έχει φίλους παντού. Και στις Κυκλάδες και σε όλη την Ελλάδα. Μετά από το γκολ σε βάρος της Μπάρτσα τον γνώρισαν καλά σε κάθε άκρο του πλανήτη, ακόμη κι εκείνοι που δεν τον γνώριζαν.

Με... συνοδεία Ολυμπιακού έπαιξε ο Μανωλάς!

News 24/7

24MEDIA NETWORK