Με το... σουβενίρ των Αγγελόπουλων πήγε στον Ρέμο

Προτού διασκεδάσει στα μπουζούκια με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Φερίτ Σαχένκ είχε πάρει ένα ξεχωριστό δώρο από τους αδερφούς Αγγελόπουλους.

Ο Φερίτ Σαχένκ (ή Mr Dogus) θα έχει να θυμάται ότι στην Αθήνα πέρασε υπέροχα. Όχι πως ήταν η πρώτη φορά, αλλά το εν λόγω ταξίδι του δεν αφορούσε μονάχα μπίζνες. Ήταν (και) αναψυχής.

Η επίσκεψή του στο "Αθηνών Αρένα" για χάρη του Αντώνη Ρέμου (αν ήξερε και τη Φουρέιρα δεν το γνωρίζουμε) ήρθε αφού παρακολούθησε στο ΣΕΦ τον αγώνα της Φενέρμπαχτσε με τον Ολυμπιακό.

Το αποτέλεσμα σίγουρα τον ένοιαξε. Αλλά το ξεπέρασε γρήγορα, χάρη στη φιλοξενία που του είχαν ετοιμάσει οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Μέχρι και φανέλα με το όνομά του πάνω από το "7" του Βασίλη Σπανούλη είχε ετοιμαστεί για την περίσταση.

 

Του την παρέδωσαν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος στο διάλειμμα μεταξύ των δύο ημιχρόνων. Ήταν αυτοί που τον υποδέχθηκαν στο ΣΕΦ και μίλησαν μαζί του πριν από το τζάμπολ, παρόντος του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.