Μέχρι και beach soccer... εγκαινίασε ο Μαρινάκης

Το νέο γήπεδο beach soccer στου Ρέντη είδε ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού την Πέμπτη (1/3), ενώ ξεναγήθηκε και στο νέο γυμναστήριο, αλλά και το νέο γήπεδο 9Χ9.

Στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη βρέθηκε την Πέμπτη (1/3) ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Σκοπός της επίσκεψής του ήταν κυρίως η ξενάγησή του στους νέους χώρους που φτιάχτηκαν για τις ανάγκες όχι μόνο της πρώτης ομάδας, αλλά και για τις ακαδημίες.

Συγκεκριμένα είδε το νέο γήπεδο μπιτς σόκερ, το γήπεδο που αφορά αγώνες 9Χ9, αλλά και το νέο γυμναστήριο το οποίο είναι το τρίτο που φιλοξενείται στο Ρέντη.

Φυσικά δεν γινόταν να μην πει και δύο λόγια στους ποδοσφαιριστές και στους προπονητές, δίνοντας ουσιαστικά το σύνθημα για νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και στα ματς που απομένουν έως την ολοκλήρωση της φετινής περιόδου.

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.

Longread

Ελλάδα-Ρωσία 1-0: "10 και 11 πέφτουν για πεν."

Μετά από 25 χρόνια, ο δημιουργός Νιόπλιας, ο σκόρερ Μαχλάς και ο ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου Γιάννης Καραλής αναπολούν και διηγούνται στο Contra.gr την ιστορία της τεράστιας νίκης επί των Ρώσων (1-0).