Μέχρι και... Ιάπωνα στέλνουν στον Ολυμπιακό λόγω Γκαρθία!

Ο Όσκαρ Γκαρθία ανέλαβε τον Ολυμπιακό ήδη έχουν... παρελάσει 4-5 ονόματα παικτών που είχε στην Ζάλτσμπουργκ για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Τελευταίος ένας Ιάπωνας μεσοεπιθετικός!

Salzburg's Takumi Minamino, left, and Vitoria's Guillermo Celis challenge for the ball during the Europa League group I soccer match between FC Salzburg and Vitoria SC in the Arena in Salzburg, Austria, Thursday, Nov. 23, 2017. (AP Photo/Kerstin Joensson)
Takumi Minamino AP IMAGES

Μετά τον Τζόναθαν Σοριάνο που παίρνει πάνω από 4.000.000€ το χρόνο στην Κίνα και κόστισε 15.000.000€ το καλοκαίρι για να τον αποκτήσει η Γκουάν, άλλο ένα όνομα έχετε να προστεθεί στη λίστα με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του Γκαρθία στο Ολυμπιακό.

Ο λόγος για τον Ιάπωνα μεσοεπιθετικό Τακούμι Μιναμίνο της... Ζάλτσμπουργκ ( πρώην ομάδα του Ισπανού τεχνικού). Ο 22χρονος άσος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι ( υπάρχει ενδεχόμενο να έχει οψιόν για +1 ακόμα) που μας έρχεται και σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα γίνονται προσπάθειες να υπογράψει στους πρωταθλητές Ελλάδας!

Τη φετινή περίοδο μετρά 23 συμμετοχές με 4 γκολ και 3 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, παίζοντας ως δεύτερος επιθετικός και δεξιός εξτρέμ.

Λέτε να τον δούμε στα ερυθρόλευκα τον Γενάρη; Από τον Ολυμπιακό πάντως ζητούν... ηρεμία στα μεταγραφικά, παρά τη "βόμβα" με Μιραλάς.

AP Photo/Kerstin Joensson

News 24/7

24MEDIA NETWORK