Μια αντίδραση... έριξε τον Καπίνο στη δεύτερη ομάδα

Ο Στέφανος Καπίνο από την Δεύτερα (25/9) θα προπονείται με την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού και οι λόγοι αυτής της εξέλιξης δεν είναι αγωνιστικοί, αλλά πρόκειται για πειθαρχικό παράπτωμα.

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Κύμα εξελίξεων έφερε η ήττα του Ολυμπιακού (3-2) στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Εκτός από τον Μπέσνικ Χάσι που... δεν θα συνεχίσει στον πάγκο, τα ξημερώματα της Δευτέρας (25/9) έγινε γνωστό πως ο τερματοφύλακας της ομάδας, Στέφανος Καπίνο, θα προπονείται με τη δεύτερη ομάδα.

Αρχικά κάποιοι ίσως πίστεψαν ότι πρόκειται για αγωνιστικούς λόγους, αλλά κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει. Θα ήταν και παράλογο να δείξει κανείς τον Έλληνα γκολκίπερ ως υπεύθυνο της ήττας από την ΑΕΚ.

Ο Καπίνο τέθηκε εκτός ομάδας για το επόμενο διάστημα εξαιτίας πειθαρχικού παραπτώματος στο οποίο υπέπεσε μετά το τέλος της αναμέτρησης. Μια αντίδραση του ήταν που έφερε αυτή την εξέλιξη.

Προφανώς ο Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας δεν θα μπει στο αεροπλάνο για το Τορίνο την Τρίτη (26/9) και την εστία του Ολυμπιακού κόντρα στη Γιουβέντους θα υπερασπιστεί ο Σίλβιο Προτό, με τον Λευτέρη Χουτεσιώτη ως εναλλακτική λύση και τον Δημήτρη Σκαφίδα να συμπληρώνει την τριάδα των τερματοφυλάκων.

Σύμφωνα πάντως με πηγές του συλλόγου δεν υπάρχει κανένα επεισόδιο μεταξύ του Ένγκελς και του Καπίνο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK