Μόνο νίκες (που θα φέρουν τίτλους) υποσχέθηκε σε τρεις γλώσσες ο Μαρτίνς

Το πρώτο twitter-ικό μήνυμα του νέου προπονητή του Ολυμπιακού ήταν γραμμένο σε πορτογαλικά, αγγλικά και ελληνικά.

Ο Ολυμπιακός καλωσόρισε τον Πέδρο Μαρτίνς και αυτός... απάντησε με την πρώτη ανάρτησή του ως προπονητής του Ολυμπιακού.

Μάλιστα η ανάρτησή του στο twitter έγινε σε τρεις διαφορετικές γλώσσες προκειμένου να γίνει κατανοητός σ' όλους τους παλιούς και νέους followers.

Επειδή το λογαριασμό του ο Μαρτίνς τον δημιούργησε μόλις πριν από τρεις μήνες (Ιανουάριο του 2018) και έχει κάνει μόλις 16 ποσταρίσματα, έχει λιγότερους από 1.000 ακολούθους, οι οποίοι θ' αρχίσουν ν' αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο από 'δω και πέρα.

Το ερυθρόλευκο μήνυμά, στο οποίο απάντησε και ο επίσημος Ολυμπιακός, συνοδεύτηκε από τη φωτογραφία των υπογραφών του συμβολαίου του.

Ταυτόχρονα με τα όσα έγραψε στο twitter έκανε την πρώτη αλλαγή στο λογαριασμό του στο facebook. Ποια ήταν αυτή; Αφορούσε την cover photo, η οποία πλέον απεικονίζει την ερυθρόλευκη κερκίδα...

 

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.