Μπέρδεμα με Μαρτίνες και MLS

Ο Νικολά Μαρτίνες ήρθε ξανά στο προσκήνιο για ομάδα από το MLS, με τα δημοσιεύματα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού να αναφέρουν πως δοκιμάστηκε εκ νέου από την Φιλαδέλφεια Γιούνιον. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, μοιάζει... δύσκολο.

Μπέρδεμα με Μαρτίνες και MLS
martinez EUROKINISSI

Είναι από τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αγόρασε ο Ολυμπιακός, όμως δεν φόρεσαν ποτέ τη φανέλα με τα ερυθρόλευκα. Ο λόγος για τον Νικολά Μαρτίνες ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019 με τους πρωταθλητές Ελλάδας, αλλά τα τελευταία δυο χρόνια έχει δοθεί δανεικός σε Ανόρθωση, Γουέστερν Σίδνεϊ και τώρα Απόλλων Λεμεσού.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έφτασε κοντά στο MLS και την Φιλαδέλφεια Γιούνιον, αλλά το deal δεν προχώρησε αν και προχωρημένο. Λίγους μήνες αργότερα, το όνομα του 30χρονου άσου ήρθε εκ νέου στο προσκήνιο για την ίδια ομάδα!

Σύμφωνα με τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου, Έρνι Στιούαρτ, τόσο ο Μαρτίνες όσο και ο Ελίας Αγκιλάρ δοκιμάστηκαν σε κάποιες προπονήσεις, όμως δεν έπεισαν και δύσκολα θα προχωρήσει η απόκτηση τους.

Προκαλεί εντύπωση βέβαια το γεγονός πως ο Μαρτίνες είναι βασικό στέλεχος του Απόλλωνα Λεμεσού, οπότε έχει ενδιαφέρον να δούμε την αντίδραση των Κύπριων και τι ισχύει με τη συμφωνία δανεισμού του από τον Ολυμπιακό.

Η μεταγραφική περίοδος στο MLS ανοίγει στις 14 Φεβρουαρίου και ολοκληρώνεται στις 8 Μαΐου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK