Μπερδεμένα δημοσιεύματα για Εμενίκε και Φενέρμπαχτσε

Πλήθος δημοσιευμάτων από την Τουρκία θέλουν τον Εμανουέλ Εμενίκε να ζήτησε την επιστροφή του στην Φενέρμπαχτσε λίγους μήνες μετά τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Υπάρχει όμως μία... παγίδα, αφού οι γείτονες μάλλον έχουν... μπερδευτεί.

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η αλήθεια είναι πως ο 30χρονος επιθετικός έχει απογοητεύσει μέχρι στιγμής. Σε 10 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τους πρωταθλητές Ελλάδας μετρά 4 γκολ, δυο εκ των οποίων σε ένα παιχνίδι ( κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης).

Μάλιστα το τελευταίο διάστημα ο διεθνής με την Νιγηρία φορ βρέθηκε στην Ιταλία έτσι ώστε να υποβληθεί σε συγκεκριμένη θεραπεία στο γόνατο του, που τον ενοχλεί και τον έχει κρατήσει αρκετά πίσω.

Οι Τούρκοι πάντως βλέπουν... διαφορετικά το όλο θέμα. Όπως γράφουν hurriyet, yeniakit, fotospor και milliyet ο Εμενίκε ζήτησε από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, να επιστρέψει πίσω στην Φενέρμπαχτσε, με σκοπό να βοηθήσει τα "καναρίνια" στο επιθετκό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα λένε στην Τουρκία, η απάντηση ήταν πως: "φέρε πρόταση και βλέπουμε". Κάπου εδώ αρχίζουν τα... περίεργα. Τα δημοσιεύματα επικαλούνται πηγές από την Ελλάδα και συγκεκριμένα ιστοσελίδα που πλέον δεν υπάρχει!

Όπως καταλαβαίνετε, είτε οι γείτονες ξέρουν κάτι παραπάνω για το θέμα και χρησιμοποιούν τις "πηγές" για... ξεκάρφωμα, είτε το δημοσίευμα στηρίζεται περισσότερο στη φαντασία και λιγότερο στις πληροφορίες.

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK