Νέο μήνυμα σε πρωτοκλασάτο που έμεινε εκτός

Μπορεί να μην πήρε πολλούς πιτσιρικάδες για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, όμως ο Χρήστος Κόντης άφησε εκτός αποστολής πρωτοκλασάτο άσο του Ολυμπιακού, δείχνοντας πως το καλοκαίρι θα πρέπει να βρει ομάδα. Ποιος νεαρός επιβραβεύτηκε.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
martins kontis EUROKINISSI

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη με τον Χρήστο Κόντη να δείχνει εκ νέου την... πόρτα της εξόδου στον Αλμπέρτο Μποτία.

Ο Ισπανός αμυντικός, που είναι μέσα στους αρχηγούς, κόπηκε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα, κάτι που φανερώνει τις προθέσεις των "ερυθρόλευκων" ενόψει των αλλαγών που αναμένεται να γίνουν τη νέα σεζόν.

Όσον αφορά τους Οφόε και Σεμπά, δεν αποτελεί καμία έκπληξη η απουσία τους, με την διοίκηση να έχει στείλει ήδη το μήνυμα: "βρείτε ομάδα".

Από εκεί και πέρα, ο Κόντης επιβράβευσε τον Μάριο Βρουσάι για το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Κέρκυρα, παίρνοντας τον στην αποστολή. Εκεί βρίσκεται και ο Βέργος με τους Νικολάου, Ανδρούτσο

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Χουτεσιώτης, Προτό, Ομάρ, Χατζισαφί, Κούτρης, Ένγκελς, Νικολάου, Σισέ, Ρομαό, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Μάριν, Ζιλέ, Μάρτινς, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Τζούρτζεβιτς, Μιραλάς, Ανσαριφάντ, Βέργος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK