Ο άνθρωπος που θέλει τον Τσιμίκα στην Έσμπιεργκ

Διαβάστε ποιος είναι ο άνθρωπος που πήρε τον Κωνσταντίνο Τσιμίκα στην Έσμπιεργκ. Το πέρασμα του από την Ανόρθωση, το deal με τον Ολυμπιακό για ξένο ποδοσφαιριστή και η απίθανη ατάκα του Λουίς Φαν Χάαλ, ο οποίος τον αποκάλεσε "ηλίθιο" πριν εξελιχθεί από δημοσιογράφος σε παράγοντα (VIDEO)!

Ο άνθρωπος που θέλει τον Τσιμίκα στην Έσμπιεργκ
Van gaal Ted van Leeuwen tsimikas

Μπορεί την περασμένη περίοδο ο νεαρός αριστερός φουλ μπακ να άφησε υποσχέσεις στα 9 παιχνίδια που αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ωστόσο φέτος, με τον Πάουλο Μπέντο στην τεχνική ηγεσία, δεν υπολογίζεται.

Εξ ου και οι μόλις τρείς συμμετοχές του. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως οι ερυθρόλευκοι δεν πιστεύουν στο ταλέντο του, για αυτό άλλωστε ψάχτηκαν να του βρουν ομάδα στο εξωτερικό, προκειμένου να βάλει παιχνίδια στα πόδια του και να βρει ρυθμό. Όπως δεν είναι τυχαίο πως συζητούσαν μόνο για δανεισμό του Κωνσταντίνου Τσιμίκα.

Δημοσίευμα από την Δανία αποκάλυψε χθες το προχωρημένο ενδιαφέρον της Έσμπιεργκ (ήταν μία από τις ομάδες που ασχολήθηκαν με Τσιμίκα), χαρακτηριζοντάς την ως μεγάλο φαβορί στην κούρσα για την αποκτησή του. Αυτό γιατί συμφώνησε με τον Ολλανδό τεχνικό διευθυντή Τεντ Φαν Λέουβεν, ένα πρόσωπο που γνωρίζουν πολύ καλά στον Ολυμπιακό και τους γνωρίζει εξίσου ο ίδιος ( ειδικότερα τα τελευταία χρόνια μετά το πέρασμά του από την Ανόρθωση).

Βλέπετε, ο ΦανΛέουβεν όταν βρισκόταν στην Τβέντε πήρε δανεικό τον Μάικλ Ολαϊτάν από τους ερυθρόλευκους, ενώ οι Δανοί αναφέρουν πως έχει κάνει πολλά deal με τον Έλληνα μάνατζερ Πασχάλη Τουντούρη, που τυχαίνει να είναι εκπρόσωπος του Τσιμίκα ( ο οποίος βέβαια περίμενε κάτι καλύτερο από Βέλγιο και Ολλανδία).

"ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ;"

Ο Τεντ Φαν Λέουβεν ξεκίνησε την καριέρα του ως δημοσιογράφος, αλλά όντας φανατικός φίλος της Φιτέσε κατάφερε να γίνει κολλητός με τον πρόεδρο της ομάδας του Άρνεμ. Κάπως έτσι άρχισε να δραστηριοποιείται στα μεταγραφικά του συλλόγου και μάλιστα το 2001 βρέθηκε ως ύποπτος σε οικονομικό σκάνδαλο, αλλά τελικά αθωώθηκε.

Ως δημοσιογράφος, πάντως, είναι γνωστός για την κόντρα του με τον Λουίς Φαν Χάαλ. Το 1996 στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα Άγιαξ - Μπρέντα επέμενε να ρωτά τον έμπειρο τεχνικό για τις φήμες περί αποχώρησης των Ντάβιντς - Ράιζινγκερ στην Μίλαν.

Τι του απάντησε ο Φαν Χάαλ; "Είμαι εγώ τόσο έξυπνος εδώ μέσα ή είσαι εσύ τόσο ηλίθιος;" Η συγκεκριμένη ιστορία είναι... viral στην Ολλανδία.

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΔΑΝΙΑ

Για να ανακοινωθεί και επίσημα σήμερα το απόγευμα απο την Έσμπιεργκ η απόκτηση του Τσιμίκα με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι. Μάλιστα ξεκαθαρίζεται πως ο Ολυμπιακός δεν θέλει να τον πουλήσει, αλλά να πάρει χρόνο συμμετοχής.

"Η Έσμπιεργκ απέκτησε τον Έλληνα αριστερό μπακ Κωνσταντίνο Τσιμίκα από τον Ολυμπιακό, δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν. Η συμφωνία αυτή είναι η πρώτη υπό το νέο τεχνικό διευθυντή Τεντ βαν Λόιβεν, στην προσπάθεια να ενισχυθεί το ρόστερ ενόψει της ανοιξιάτικης μάχης για παραμονή στην Alka Superliga" ανέφερε η ανακοίνωση της Έσμπιεργκ.

"Ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος και ο ανταγωνισμός για μια θέση τεράστιος. Ο ελληνικός σύλλογος δεν θέλει να πουλήσει τον Τσιμίκα, αλλά να του δώσει χρόνο συμμετοχής και έτσι βρήκαμε την ευκαιρία να τον αποκτήσουμε με ευνοϊκούς όρους.Είναι πολύ γρήγορος, επιθετικός και έχει τη σωστή νοοτροπία. Είναι ο τύπος του παίκτη που ψάχναμε", τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός διευθυντής της Έσμπιεργκ, Τεντ βαν Λόιβεν.

"ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟΥ ΤΣΙΜΙΚΑ"

Από τον Ολυμπιακό πάντως τονίζουν πως το θέμα του Τσιμίκα δεν έχει κλείσει και τυπικά, αν και δύσκολα θα αλλάξει κάτι, παρότι οι Δανοί τον ανακοίνωσαν.



News 24/7

24MEDIA NETWORK