Ο Δασκαλόπουλος δεν έβαλε... φωτιά στο Ρέντη!

Ποιο το κλίμα που επικρατεί στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού μετά την εισήγηση του Εισαγγελέα Εφετών, Σταμάτη Δασκαλόπουλου στο Συμβούλιο Εφετών για την παραπομπή του Βαγγέλη Μαρινάκη σε δίκη, αλλά και την προφυλάκισή του

Ο Δασκαλόπουλος δεν έβαλε... φωτιά στο Ρέντη!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την Κυριακή (11/9, 20.30) ο Ολυμπιακός αρχίζει τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα με πρώτο αντίπαλο την Βέροια στο Καραϊσκάκη. Θα περίμενε κανείς ότι όλη η εβδομάδα θα κυλούσε ήρεμα και στα ρεπορτάζ θα κυριαρχούσαν τα διλήμματα του Μπέντο για το αν θα χρησιμοποιήσει τον Ρέτσο στην ενδεκάδα ή θα περάσει τον Καρντόσο στο αρχικό σχήμα αντί του Ιντέγιε.

Η εισήγηση του Εισαγγελέα Εφετών, Σταμάτη Δασκαλόπουλου στο Συμβούλιο Εφετών για την παραπομπή του Βαγγέλη Μαρινάκη σε δίκη, αλλά και την προφυλάκισή του, είχε ως αποτέλεσμα να περάσει σε δεύτερη μοίρα το αγωνιστικό κομμάτι.

Το ενδιαφέρον αναγκαστικά εστιάστηκε στο πώς εισέπραξαν οι παίκτες όλη αυτή την ιστορία των δικαστικών εξελίξεων. Επηρεάστηκαν λοιπόν οι ποδοσφαιριστές ή όχι;

Οι πληροφορίες του Contra.gr από το Ρέντη αναφέρουν ότι οι παίκτες μόνο προβληματισμένοι και ανήσυχοι δεν εμφανίστηκαν στο Ρέντη. Πήγαν στην προπόνηση σαν να ήταν άλλη μία μέρα στη... δουλειά, λες και δεν έχει συμβεί το παραμικρό! Με λίγα λόγια ο κ. Δασκαλόπουλος δεν φαίνεται να έβαλε καμία "φωτιά" στην προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει Βέροιας.

Α.Β.

News 24/7

24MEDIA NETWORK