Ο Κοστάνσο... υπάρχει και μάλιστα παίζει!

Θυμάστε τον Φράνκο Κοστάνσο που πέρασε για ένα φεγγάρι από τον Ολυμπιακό; Η παρουσία του ήταν τόσο κακή που σταμάτησε το ποδόσφαιρο! Πλέον έχει επιστρέψει και μάλιστα παίζει μαζί με πρώην ηχηρή μεταγραφή της ΑΕΚ. Οι γκάφες βέβαια δεν λείπουν (VIDEOS).

Ο Κοστάνσο... υπάρχει και μάλιστα παίζει!
Franco Costanzo

Το τέλος της σεζόν 2010-2011 ήταν ιστορική για τον Ολυμπιακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού ο Αντώνης Νικοπολίδης κρέμασε τα γάντια του μετά από 24 χρόνια καριέρας σε Αναγέννηση Άρτας, Παναθηναϊκό και φυσικά τους ερυθρόλευκους.

Τον Ιούνιο του 2011, λοιπόν, η διοίκηση του Ολυμπιακού έφερε ως αντικαταστάτη τον Φράνκο Κοστάνσο. Ο Αργεντινός ήταν μεν ελεύθερος, αλλά το μπόνους υπογραφής συμβολαίου άγγιξε τις 500.000€, με τον παίκτη να βάζει... τζίφρα σε τριετή συμφωνία.

Τη συνέχεια την ξέρετε. Ο Κοστάνσο έκανε πολλές γκάφες ( από τα εννέα ματς που αγωνίστηκε, δέχθηκε γκολ στα επτά) και τον Γενάρη αποφασίστηκε να λυθεί το συμβόλαιο του. Λίγους μήνες αργότερα, ο Αργεντινός, αρκετά απογοητευμένος, ανακοίνωσε πως σταματά το ποδόσφαιρο στα 31 του χρόνια!

Τελικά επέστρεψε την ενεργό δράση για λογαριασμό της Ουνιβεσιδάδ Κατόλικα. Εδώ και λίγους μήνες, μάλιστα, έχει για συμπαίκτη τον Ντιέγκο Μπουονανότε που αγωνίστηκε στην ΑΕΚ.

Ο Κοστάνσο... υπάρχει και μάλιστα παίζει!
catolica

Πολλές συμμετοχές δεν μετρά, αλλά είναι βασικός στα παιχνίδια κυπέλλου. Οι κακές εκτιμήσεις κάτω από τα δοκάρια φυσικά λείπουν, με την Κατόλινα να έχει δεχθεί πέντε γκολ στα τέσσερα ματς που έχει παίξει βασικός!

Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν...



News 24/7

24MEDIA NETWORK