Ο "Γάλλος" που εντυπωσίασε τον Καρεμπέ

Διαβάστε ποιος στόπερ που αγωνίζεται στη Super League ανάγκασε τον Κριστιάν Καρεμπέ να πάει στα αποδυτήρια για να τον γνωρίσει και να τον συγχαρεί. Τι είπαν, η ατάκα που θα συζητηθεί, ο άσος που ένιωσε κολακευμένος και το σκάουτινγκ του Ολυμπιακού.

Ο "Γάλλος" που εντυπωσίασε τον Καρεμπέ
karembe gioata

Υπάρχουν πολλές μεταγραφικές ιστορίες παγκοσμίως, με άγνωστους ποδοσφαιριστές που έκαναν μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα επειδή τα... έσπασαν με την απόδοση τους όταν έπαιξαν εναντίον τους. Δεν ξέρω αν αυτό τελικά συμβεί και με τον Ζερόμ Γκιοατά, ο οποίος μας "συστήθηκε" ως αυθεντικό ταλέντο στόπερ το περασμένο Σάββατο στο ματς Πανιώνιος – Ολυμπιακός, έχοντας προσωπικό αντίπαλο τον σούπερ φορμαρισμένο Μάρτιν Ιντέγιε.

Αυτό που μάθαμε είναι πως ο 22χρονος Γαλλο - αναθρεμένος Καμερουνέζος αμυντικός εντυπωσίασε με τα προσόντα του και τους Κριστιάν Καρεμπέ – Φρανσουά Μοντεστό, που ήταν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Μάλιστα σε βαθμό τέτοιο που ο Καρεμπέ – αντικειμενικά όνομα θρύλος και προσωπικότητα που... ψαρώνει, ειδικά νεαρούς Γαλλοαφρικανούς – πήγε και τον βρήκε στα αποδυτήρια για να τον γνωρίσει και να τον συγχαρεί, λέγοντάς του μεταξύ σοβαρού κι αστείου ...που ήταν κρυμμένος τόσο καιρό!!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κριστιάν Καρεμπέ ένιωσε τέτοια έκπληξη για την εμφάνιση του Γκιοατά που μετά την λήξη, στην κουβέντα που άνοιξε με τον νεαρό, απορούσε πως δεν τον ανακάλυψαν και δεν τον κράτησαν στην Γαλλία. Ο Γκιοατά κολακευμένος από το ενδιαφέρον και τα εγκώμια του μεγάλου – Καρεμπέ του είπε για την Λοριάν που τον ανακάλυψε, τους τρεις γαλλικούς επαγγελματικούς σταθμούς της καριέρας του (Τούρ, Βαλανσιέν, Νιμ)αλλά και πως έχασε την ευκαιρία της Γουέστ Χαμ.

Στο δια ταύτα: αν πιστέψουμε την πιάτσα των ατζέντηδων ο Ζερόμ Γκιοατά (που πιθανότατα στο αποψινό ματς του Πανιωνίου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ να τον δούμε δεξιό μπακ) από το περασμένο Σάββατο... άνοιξε φάκελο στο τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού και θα "σκανάρεται" από τους "ερυθρόλευκους".

Πηγή: GOAL

News 24/7

24MEDIA NETWORK