Ο Γκαρθία... μαρτύρησε πότε έγινε η πρώτη επαφή με Ολυμπιακό

Ο Όσκαρ Γκαρθία είχε σκοπό να το αποφύγει, όμως άθελα του αποκάλυψε πότε έγιναν οι πρώτες επαφές με την διοίκηση του Ολυμπιακού! Το παιχνίδι που προηγήθηκε εξάλλου δεν είναι καθόλου... τυχαίο.

Ο Γκαρθία... μαρτύρησε πότε έγινε η πρώτη επαφή με Ολυμπιακό
oscar garcia EUROKINISSI

Λίγο πριν τις 15:00 ο Όσκαρ Γκαρθία παρουσιάστηκε από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού στα γραφεία της ΠΑΕ στον Πειραιά και έδειξε αμέσως να αντιλαμβάνεται που έχει έρθει. Μίλησε για πρωτάθλημα, επιθετικό ποδόσφαιρο και πιο... Ολυμπιακή φιλοσοφία. Ό,τι θέλουν δηλαδή οι φίλοι των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ήταν λες και γνώριζε εδώ και καιρό που έρχεται και πως πρέπει να δουλέψει για να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αν κρίνουμε μάλιστα από μία ατάκα που του ξέφυγε(;), ίσως και να μην ήταν καθόλου τυχαία τα λόγια του.

Συγκεκριμένα μία από τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων τον έφερε σε δύσκολη θέση και απάντησε διπλωματικά. Αφορούσε το πότε ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό. Η απάντηση του;

" Δεν θυμάμαι πότε ήταν η πρώτη φορά που μίλησα με τον σύλλογο, νομίζω πως η ομάδα ήταν στην τρίτη θέση. Δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία, είμαι περήφανος που με διάλεξε ο σύλλογος γι' αυτή τη θέση".

Αυτό το "τρίτη θέση", κοιτώντας το βαθμολογικό πίνακα της Super League Σουρωτή, μεταφράζεται στις εξής ημερομηνίες 16/9, 22/10 και 18/11. Φυσικά η τελευταία μοιάζει ως η πιο λογική, όχι όμως για το λόγο που φαντάζεστε ( χρονικά δηλαδή).

Μετά το ματς για την 11η αγωνιστική στο "Καραϊσκάκης" με τον Λεβαδειακό, όπου ο Ολυμπιακός νίκησε.. δύσκολα 2-1, ενώ ακολούθησε η ήττα με 3-1 από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην Πορτογαλία.

Ήταν το ματς όπου οι "ερυθρόλευκοι" κατέβηκαν χωρίς κλασικό επιθετικό ( με Φορτούνη στην κορυφή ) και αργότερα υπήρξε η διαρροή για δυσαρέσκεια προς τον Τάκη Λεμονή για τη φιλοσοφία του.

4η αγωνιστική (16/9)

1. ΑΕΚ 10

2. Ολυμπιακός 8

3. Πανιώνιος 8

4. ΠΑΟΚ 8

8η αγωνιστική (22/10)

1. Ατρόμητος 16

2. ΠΑΟΚ 15

3. ΑΕΚ 14

4. Ολυμπιακός 14

5. Λεβαδειακός 14

6. Πανιώνιος 14

11η αγωνιστική (18/11)

1. ΑΕΚ 21

2. ΠΑΟΚ 21

3. Ατρόμητος 20

4. Ολυμπιακός 20

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK