Ο Λεμονής πήρε 23 παίκτες και δεν χώρεσε... τον Μπεν!

Μόνο τον Μπεν αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς κόντρα στον Πλατανιά για το Κύπελλο ο Τάκης Λεμονής. Μια απόφαση που ίσως κάτι να σημαίνει λόγω και του ενδιαφέροντος του Ερυθρού Αστέρα για τον άσο από τις Κομόρες...

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÐÁÑÔÉÆÁÍ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / PARTIZAN - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ben EUROKINISSI

Με την πρωινή προπόνηση της Τρίτης, η οποία διεξήχθη στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, οι ποδοσφαιριστές τουΟλυμπιακούολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους, για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς κόντρα στον Πλατανιά.

Ο Τάκης Λεμονήςπήρε 23 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, τα ονόματα των οποίων ανακοίνωσε μετά το τέλος της προπόνησης. Το αυριανό ματς στα Περιβόλια είναι η πρώτη Κυπελλική αναμέτρηση, με τη ρεβάνς στο "Καραϊσκάκης" να έχιε προγραμματιστεί στις 9 Ιανουαρίου

Αναλυτικά:Ανδρούτσος, Αγγελόπουλος, Μποτία, Χουτεσιώτης, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδης, Βούκοβιτς, Ξενιτίδης.

Από τη λίστα Λεμονή απουσίαζε μόνο το όνομα του Μπεν, ο οποίος δεν είναι τραυματίας αλλά... φευγάτος. Ίσως λοιπόν η απόφαση του κόουτς να τον αφήσει εκτός να σημαίνει πως έχουν δρομολογηθεί οι εξελίξεις, προκειμένου ο παίκτης να φορέσει άμεσα τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK