Ο Λεμονής θέλει να... εξαφανίσει την Γιουβέντους!

Ο Τάκης Λεμονής ρωτήθηκε για το πως θα αντιμετωπίσει την Γιουβέντους και η απάντηση του ήταν ιδιαίτερα χιουμοριστική και ευρηματική. Θα... εξαφανίσει τη "μεγάλη κυρία"!

CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
lemonis EUROKINISSI

Την Τρίτη στις 21:45 ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Γιουβέντους στο γήπεδο "Καραϊσκάκης" για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Ως είθισται οι δυο προπονητές έκαναν δηλώσεις μία μέρα πριν το παιχνίδι, με τον Τάκη Λεμονή να κλέβει την παράσταση με μία... ευρηματική απάντηση.

Ένας Ιταλός δημοσιογράφος τον ρώτησε για το ποιους παίκτες θα άλλαζε στην αρχική ενδεκάδα της Γιούβε, έτσι ώστε να γίνει πιο... εύκολη, με τον Λεμονή να απαντά:

"Γύρω στους... έντεκα παίκτες θα έβγαζα. Αστειεύομαι φυσικά. Δεν νομίζω ότι μπορώ να διαλέξω", είπε αρχικά χαμογελώντας και συνέχισε:

"Είναι ένα πολύ καλό σύνολο. Εμείς περιμένουμε από την Γιουβέντους να επιτεθεί και να θέλει να έχει τον πρώτο λόγο στο ματς για να μην εξαρτάται από το άλλο ματς. Δεν θα αλλάξουμε πολλά εμείς σε σχέση με τα όσα ματς έχουμε παίξει με Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα".

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως θα προσεγγίσει τον αγώνα και ποια φιλοσοφία θέλει να περάσει στους ποδοσφαιριστές του:

"Πρέπει να βάλουμε στην ζυγαριά αρκετά πράγματα. Το ένα είναι το πρεστίζ της ομάδας και το άλλο οι βαθμοί. Σκεφτόμαστε και το πρωτάθλημα γιατί μέσω αυτού βγαίνουμε στην Ευρώπη. Το κίνητρο είναι πολύ υψηλό και ισχυρό πάντα σε τέτοια ματς.

Δεν ανησυχώ για αυτό. Οπότε θα μπούμε για να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK