Ο λόγος που ο Ολυμπιακός απέσυρε την εμπιστοσύνη του στον Στράτο

Απαντήσεις στα ερωτήματα που προκάλεσαν τα όσα δήλωσαν οι Γιώργος Στράτος και Χρήστος Πανόπουλος.

Όπως τόνιζαν στον Ολυμπιακό, ο λόγος που η ομάδα απέσυρε την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο του Γιώργου Στράτου, έχει να κάνει με το ότι τις τελευταίες 10 ημέρες δεν λάμβανε καμία ενημέρωση, φτάνοντας στο σημείο ο πρόεδρος της Super League να βγάζει ανακοινώσεις χωρίς να το γνωρίζουν τα μέλη του συνεταιρισμού και χωρίς να έχουν ενημερωθεί για το περιεχόμενό τους.

Επιπλέον, ένας ακόμη λόγος ήταν το ότι δεν προχώρησε το "ισπανικό μοντέλο" στη διαιτησία, το οποίο είχε προτείνει ο ίδιος ο Γιώργος Στράτος και δεν υπήρξε επίσης ενημέρωση για τους λόγους που δεν προχώρησε το συγκεκριμένο πρότζεκτ. Παράλληλα στον Γιώργο Στράτο καταλογίζονται αστοχίες στο εν λόγω ζήτημα που έδειξαν ελλείψεις στη γνώση του αντικειμένου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παραιτήθηκε ο Στράτος από την προεδρία της Super League
ΠΑΕ ΑΕΛ: "Ο κ. Στράτος μας υποτιμά με την απόφασή του"

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!