Ο Λοβέρν κρατάει τον Μιλουτίνοφ στον Ολυμπιακό!

Η απόκτηση του Ζοφρί Λοβέρν από τους Σαν Αντόνιο Σπερς ενισχύει την πιθανότητα ο Νίκολα Μιλουτίνοφ να παίξει στον Ολυμπιακό και την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Οι λεπτομέρειες.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι Σαν Αντόνιο Σπερς, όπως μετέδωσε το ESPN ήρθαν σε συμφωνία με τον διεθνή Γάλλο σέντερ Ζοφρί Λοβέρν ο οποίος την τελευταία σεζόν έπαιξε αρχικά στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και μετά στους Σικάγο Μπουλς.

Ο Λοβέρν προορίζεται για 2ος ψηλός πίσω από τον Πάου Γκασόλ ο οποίος και αναμένεται να υπογράψει ξανά στην ομάδα του Γκρεκ Πόποβιτς, εξέλιξη που περιορίζει στο ελάχιστο έως και εκμηδενίζει τις πιθανότητες οι Σπερς να ενεργοποιήσουν τον Νικόλα Μιλουτίνοβ!

Θυμίζουμε ότι ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού έχει και αυτός διορία μέχρι τις 20 Ιουλίου να παρουσιάσει συμφωνία με τους Σπερς που έχουν τα δικαιώματά του διαφορετικά θα παραμείνει στο «λιμάνι» για μία ακόμη σεζόν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK