Ο Μαρινάκης στο Μαξίμου

Για το προγραμματισμένο ραντεβού του με τον υπουργό Επικρατείας,  Νίκο Παππά, μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου ο Βαγγέλης Μαρινάκης, το απόγευμα της Πέμπτης.

Οπως αναφέρει το news247.gr στη συνάντησή τους παρών ήταν και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Με τον υπουργό Επικρατείας, συνάντηση έχει αυτή την ώρα και ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ, Γιάννης Αλαφούζος.

Υπενθυμίζεται, ότι οι κ.κ. Αλαφούζος και Μαρινάκης ήταν οι πρώτοι από τους τέσσερις πλειοδότες της δημοπρασίας για τις τηλεοπτικές άδειες, που κατέθεσαν την πρώτη δόση του αντιτίμου.

Στις 23 Σεπτεμβρίου, η πλευρά Αλαφούζου κατέβαλε στη ΦΑΕ Πειραιά το ποσό των 14.533.333,34 ευρώ, που αντιστοιχεί στο ένα τρίτο των 43,6 εκατ. ευρώ τα οποία προσέφερε για να αποκτήσει την πρώτη άδεια που δημοπρατήθηκε.

Λίγο αργότερα ακολούθησε η πλευρά Μαρινάκη, που κατέθεσε στη ΔΟΥ Πλοίων Πειραιά 24.633.333,34 ευρώ (συνολική προσφορά 73,9 εκατ. ευρώ), για την τέταρτη άδεια του διαγωνισμού.

Την πρώτη δόση για την τηλεοπτική άδεια, που ανέρχεται στο ποσό των 25.300.000 ευρώ, κατέθεσε στις 26 Σεπτεμβρίου, το σχήμα Κυριακού (συνολική προσφορά 43,6 εκατ. ευρώ).

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!