Ο Μπόγρης πουλάει ρούχα και σε συμπαίκτες του

Η ιδιωτική επιχείρηση του Γιώργου Μπόγρη, με έδρα τη Γλυφάδα, έκλεισε ήδη τρία χρόνια ζωής και ο ίδιος καμαρώνει για το "καμάρι" του.

Ο Μπόγρης πουλάει ρούχα και σε συμπαίκτες του
EUROKINISSI

Άλλοι ανοίγουν καφετέριες ( όπως ο Βαγγέλης Μάντζαρης) κι εστιατόρια, επενδύοντας σ' αυτά ένα μέρος των χρημάτων που έχουν αποκομίσει από το μπάσκετ.

Ο (fashion icon) Γιώργος Μπόγρης επέλεξε κάτι άλλο: να ρίξει χρήμα σ' ένα κατάστημα ρούχων. Πήρε το ρίσκο και ως εδώ, τρία χρόνια μετά, τού έχει βγει. Κυρίως το ευχαριστιέται γιατί και ο ίδιος ασχολείται με την επιχείριση που επέλεξε να "χτίσει" στη Γλυφάδα.

Είναι σε... τρομερό MOOD (επωνυμία του καταστήματος) ο σέντερ του Ολυμπιακού και φάνηκε ξεκάθαρα στη συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.

" Μου αρέσουν τα ρούχα γιατί αν φαίνεσαι καλά, νιώθεις καλά και παίζεις καλά. Περνάμε αρκετές ώρες στο γυμναστήριο με φανέλες και φόρμες, γι' αυτό και εκτός παρκέ πρέπει να διαφέρεις. Αυτό με κάνει χαρούμενο. Πάντα μού άρεσε η ιδέα να έχω ένα κατάστημα ρούχων και άνοιξα το MOOD", δήλωσε ο Γιώργος Μπόγρης, ενημέρωσε πως " στο ανδρικό κομμάτι έχουμε και μεγάλα μεγέθη, αφού οι συμπαίκτες και οι φίλοι μου, αλλά κι εγώ, είναι δύσκολο να βρούμε ωραία ρούχα. Θέλω να τους δίνει κάτι όμορφο ώστε να ξαναγυρίσουν" και αποκάλυψε το μυστικό του λέγοντας πως " γνωρίζω πως να καλοπιάνω τον πελάτη και να τον κάνω να επιστρέφει. Τι του αρέσει και τι όχι. Όταν κάνω τις παραγγελίες έχω πάντα στο μυαλό τι χρειάζονται συγκεκριμένοι πελάτες".

Πριν από το φινάλε ο Μπόγρης πήρε το ρόλο κριτικού μόδας και βαθμολόγησε τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό. " Ο Σπανούλης φοράει πάντα τα πιο φρέσκια κομμάτια, ο Πρίντεζης έχει ένα εντελώς διαφορετικό στιλ προτιμώντας το urban, ομοίως και ο Παπαπέτρου. Πάντως δεν πάνε όλα σε όλους, οφείλεις ν' ακολουθείς το στιλ και το γούστο σου. Εγώ, ας πούμε, δεν φοράω βερμούδες πάνω από το γόνατο γιατί θα μοιάζει γελοίος".

Αν μάλιστα αποκωδικοποιήσαμε σωστά όσα είπε, το δεύτερο MOOD είναι στα σκαριά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK