Ο Μπουχαλάκης γίνεται... Κασάμι!

Ανδρεάς Μπουχαλάκης και Παϊτίμ Κασάμι βρίσκονται μαζί, εδώ και μερικές ώρες, με την αποστολή του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Όπως όλα δείχνουν, όμως, σε λίγες μέρες θα ακολουθήσουν αντίθετες διαδρομές!

Ο Μπουχαλάκης γίνεται... Κασάμι!

Ανδρεάς Μπουχαλάκης και Παϊτίμ Κασάμι βρίσκονται μαζί, εδώ και μερικές ώρες, με την αποστολή του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ της Αυστρίας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Όπως όλα δείχνουν, όμως, σε λίγες μέρες θα ακολουθήσουν αντίθετες διαδρομές.

Ο γεννημένος στο Κόσοβο, Ελβετός διεθνής, έπαιξε πέρυσι με τη μορφή δανεισμού στη Νότιγχαμ. Ήταν μία από τις κινήσεις που έγιναν στο πλαίσιο της προσπάθειας του Βαγγέλη Μαρινάκη να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του αγγλικού συλλογού.

Στο ίδιο πλαίσιο, πήγε στην Αγγλία μέσω... Μαρινάκη και ο Απόστολος Βέλλιος. Ο Κασάμι πήρε μέρος σε 25 παιχνίδια της Φόρεστ, αλλά έπαιξε για τελευταία φορά στις 18 Φλεβάρη. Μόλις έφυγε ο Φιλίπ Μοντανιέ από τον πάγκο, ολοκληρώθηκε και η αγωνιστική παρουσία του 25χρονου μέσου στην "Championship".

Εδώ και μερικές ημέρες, ο Παϊτίμ επέστρεψε στην Ελλάδα και εντάχθηκε εκ νέου στον Ολυμπιακό. Έχει συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο με τους πρωταθλητές Ελλάδας, αλλά θέλει να μείνει στον Πειραιά και θα παλέψει να πείσει τον συμπατριώτη του Μπέσνικ Χάσι να του δώσει την ευκαιρία.

Μάλιστα με ανάρτησή του ο Κασάμι δείχνει την ικανοποίησή του γι' αυτή την εξέλιξη:

Την ίδια στιγμή, ο Ανδρέας Μπουχαλάκης για τον οποίο ο Μάρκο Σίλβα είχε πάει κόντρα στην απόκτηση Καμπιάσο, ετοιμάζει βαλίτσες για να μετακινηθεί από την Αυστρία στην Αγγλία. Ο Κρητικός χαφ, ο οποίος ξεκίνησε βασικός πρόπερσι με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα κι άφησε στον πάγκο τον "πολύ" Εστέμπαν, στάθηκε άτυχος, ταλαιπωρήθηκε από διαδοχικούς τραυματισμούς και όπως όλα δείχνουν θα μετακινηθεί με ετήσιο ενοίκιο.

Οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανότερος προορισμός είναι η Νότιγχαμ, όπου θα κληθεί να καλύψει το κενό του Κασάμι! Ψηλά και δυνατά παιδιά και οι δύο, αριστεροπόδαροι με καλή τεχνική κατάρτιση, κολλάει η όλη ιστορία.

Βέβαια, ο "Μπούχα" πήγε σε πρώτη φάση στο Ζέεφελντ, καθώς λόγω της απουσίας των διεθνών και των μεταγραφών η τεχνική ηγεσία έχει στη διάθεσή της όλους κι όλους 20 ποδοσφαιριστές. Από την Τρίτη που θα φτάσουν στα περίχωρα του Ίνσμπρουκ και οι διεθνείς, ο Μπουχαλάκης θα αρχίσει να ετοιμάζει για αναχώρηση. Η νέα χρονιά εκτός απροόπτου θα τον βρει στο "Σίτι Γκράουντ", έχει ενημερωθεί ήδη γι' αυτό το ενδεχόμενο και όπως όλα δείχνουν, ο δανεισμός του στον αγγλικό σύλλογο που πέρασε πλέον στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι θέμα χρόνου...

ΓΕΩ

News 24/7

24MEDIA NETWORK