Ο Οφόε αναπολεί τις μέρες που ήταν στην Μπριζ

Με αφορμή τα γενέθλια ενός εκ των... κολλητών του, ο Οτζίτζα Οφόε ανέβασε νοσταλγικό ποστάρισμα στο Instagram από την εποχή που αγωνιζόταν στην Κλαμπ Μπριζ. Όλα αυτά κι ενώ το μέλλον του στον Ολυμπιακό δεν έχει ξεκαθαρίσει.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Κ20 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Κ20 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τις τελευταίες πέντε σεζόν ο Οτζίτζα Οφόε έχει αλλάξει πέντε διαφορετικές ομάδες ( Μπριζ, Νόριτς, Ρόδεραμ, Λέγκια και τώρα Ολυμπιακό ), οπότε με το που φούντωσαν οι φήμες πως δεν είναι... ευτυχισμένος στην Ελλάδα, αμέσως σήμανε συναγερμός.

Τελικά ο 29χρονος άσος παρέμεινε στους πρωταθλητές Ελλάδας τον Γενάρη, όμως το καλοκαίρι δεν θα προκαλέσει καμία εντύπωση αν πωληθεί, από τη στιγμή που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020 και ήδη κάποιες ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον.

Την Παρασκευή, ο Οφόε, με αφορμή τα γενέθλια του κολλητού του Ράιαν Ντονκ, ανέβασε ποσταρίσματα γεμάτα... νοσταλγία από την εποχή που αγωνίζονταν στην Κλαμπ Μπριζ. Υπό άλλες συνθήκες τα συγκεκριμένα "χτυπήματα" θα περνούσαν στο... ντούκου.

Έλα όμως που στα τέλη Φεβρουαρίου δημοσιεύματα από τον Βέλγιο τον ήθελαν στο στόχαστρο τόσο της Μπριζ όσο και της Άντερλεχτ!

Για την ιστορία, στην Μπριζ ο Οφόε είχε για συμπαίκτες τους γνώριμους μας: Μπιόρνς Ένχελς, Έιντουρ Γκούντγιονσεν, Σπύρο Φουρλάνο, Βαλεντίνο Βλάχο και... Δωκράτη Διούδη!

Ο Οφόε αναπολεί τις μέρες που ήταν στην Μπριζ
Ο Οφόε αναπολεί τις μέρες που ήταν στην Μπριζ

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK