Ο Ολυμπιακός έχει απορρίψει τον Λέσκοτ!

Ο Ολυμπιακός διαψεύδει ότι ασχολείται με τον Τζολέον Λέσκοτ, ο οποίος είχε προταθεί από τον Ιανουάριο!

Είναι πολύ πιθανό ο δρόμος να βγάλει τον Τζολέον Λέσκοτ στην Ελλάδα. Μόνο που η ενδεχόμενη έλευσή του εδώ δεν θα σχετίζεται με τον Ολυμπιακό.

Οι "ερυθρόλευκοι" έσπευσαν να διαψεύσουν ότι ενδιαφέρονται για τον 34χρονο Άγγλο στόπερ, διευκρινίζοντας ότι έχει ήδη απορριφθεί για πολλούς και διάφορυς λόγους.

Ο Λέσκοτ προτάθηκε στους Πειραιώτες τόσο τον Ιανουάριο όσο και στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Αποφασίστηκε ωστόσο να μην γίνει η παραμικρή κουβέντα μαζί του διότι δεν συγκεντρώνει τα στοιχεία του κεντρικού αμυντικού που θέλουν στο λιμάνι.

Εκτός του ότι είναι μεγάλος ηλικιακά, οι άνθρωποι των πρωταθλητών έχουν συγκεντρώσει πληροφορίες που τους απέτρεψαν να μπουν σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με τους εκπροσώπους του.

Από τον Ολυμπιακό έλεγαν επίσης πως ο Όσκαρ Καρντόσο είναι σε πρώτο πλάνο, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του Contra.gr από το βράδυ της Πέμπτης. Παρόλα αυτά χαμήλωναν τους τόνους μεταφέροντας πως η κουβέντα συνεχίζεται χωρίς να υπάρχει συμφωνία προσώρας.

Σ.Γ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Έφερε πρόταση και... ετοιμάζει βαλίτσες ο Σιόβας
Μίλησε με Λέσκοτ ο Κετσπάγια, προφορική συμφωνία με ΑΕΚ

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!