Ο παίκτης που... προτείνει ο Ζιοβάνι στον Ολυμπιακό!

Ο Ζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα δεν ξεχνά τον Ολυμπιακό! Λίγες ημέρες μετά τα 45α γενέθλιά του, παραχώρησε συνέντευξη σε μέσο της πατρίδας του και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα όσα έζησε στην Ελλάδα με την ερυθρόλευκη φανέλα. Ποιον παίκτη της Σάντος ξεχώρισε, μιλώντας με κολακευτικά λόγια;

Ο παίκτης που... προτείνει ο Ζιοβάνι στον Ολυμπιακό!

Οι φίλοι του Ολυμπιακού θυμούνται με νοσταλγία τον Ζιοβάνι κι αυτός από την πλευρά του νοσταλγεί όσα έζησε στην Ελλάδα. Ο 45χρονος σήμερα Βραζιλιάνος, μίλησε στην "Diario Do Grande ABC" της πατρίδας του και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα όσα έζησε στην Ελλάδα, ως ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών.

"Είμαι ικανοποιημένος για όλα όσα κατάφερα. Στη Σάντος έγινε η έκρηξη και ήταν η ομάδα στην οποία αναγνωρίστηκα. Όμως είχα πολύ καλές στιγμές και στις άλλες ομάδες που αγωνίστηκα. Πέρασα εκπληκτικά στον Ολυμπιακό και στην Μπαρτσελόνα. Ήταν γεμάτες και πολύ καλές σεζόν για μένα", σχολίασε ο "Ζίο".

Πέρα από τα όσα ανέφερε για την καριέρα του, ο Ζιοβάνι στάθηκε σε έναν νεαρό ποδοσφαιριστή της πρώτης ομάδας της Σάντος, τον 22χρονο Βίτορ Μπουένο (32 συμμετοχές, 8 γκολ, 4 ασίστ), που αγωνίζεται ως "δεκάρι" αλλά και εξτρέμ, για τον οποίο μίλησε με κολακευτικά λόγια.

Ο παίκτης που... προτείνει ο Ζιοβάνι στον Ολυμπιακό!

"Είναι η αποκάλυψη της Σάντος, ένας παίκτης με πολλές ικανότητες και ευχαίρεια στο σκοράρισμα" υποστήριξε.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως πρόκειται για ποδοσφαιριστή που ανήκει στο ίδιο γραφείο μάνατζερ με τον Μπρούνο Βιάνα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK