Ο τρομερός διάλογος Βρέντζου-Σίλβα και οι... αϋπνίες του Πορτογάλου

Ο διάλογος του Μάρκο Σίλβα με τον Γιάννη Βρέντζο, οι... αϋπνίες του Πορτογάλου και οι ποδοσφαιριστές που δεν είχαν αντιληφθεί το παραμικρό!

Ο τρομερός διάλογος Βρέντζου-Σίλβα και οι... αϋπνίες του Πορτογάλου

Το τέλος του Μάρκο Σίλβα από τον Ολυμπιακό έχει αρκετό παρασκήνιο, ειδικά από τη στιγμή που ουσιαστικά πρόκειται για αιφνίδια απόφαση του Πορτογάλου.

Όπως αποκάλυψε ο Sport24 Radio 103.3 και ο απεσταλμένος στην Αυστρία, Αλέξης Βιρβίλης, ο Μάρκο Σίλβα εξέφρασε στον Γιάννη Βρέντζο, την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό για προσωπικούς λόγους. Κι αυτό δεν έγινε την Πέμπτη, αλλά δύο μέρες νωρίτερα, το πρωί της Τρίτης.

Δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες, ο Πορτογάλος άφησε... άναυδο τον Βρέντζο με τα όσα του είπε και τις χαρακτηριστικές του ατάκες. "Να ξέρετε πως πάλεψα πολύ με τον εαυτό μου. Δεν μπορώ να μείνω στην ομάδα" , ήταν τα λόγια του Σίλβα, σύμφωνα με όσα διαρρέονται από πλευράς Πειραιωτών. "Τώρα το αποφάσισες; Τώρα μας το λες; Μήπως έχεις βρει καμιά άλλη ομάδα;" , ήταν η απάντηση από πλευράς Γιάννη Βρέντζου, με τον 38χρονο τεχνικό να ανταπαντά: "Όπως ξέρετε η Πόρτο έχει προπονητή... Τόσα βράδια παλεύω με τον εαυτό μου και δεν μπορώ να κοιμηθώ. Δεν μπορώ να μείνω στον Ολυμπιακό" .

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ

Δύο μέρες μετά "σκάει" το "διαζύγιο" με τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού να μένουν με ανοιχτό το στόμα. Δύο μέρες στο Λάνγκεφελντ της Αυστρίας όπου διεξάγεται το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, ουδείς παίκτης αντιλήφθηκε κάτι. Όλα κυλούσαν ομαλά, ο Μάρκο Σίλβα προχωρούσε το πρόγραμμα της προετοιμασίας και τίποτα δεν έδειχνε ότι έρχεται... το τέλος.

Οι "ερυθρόλευκοι" έμαθαν τα μαντάτα από τον Γιάννη Βρέντζο, που ταξίδεψε στην Αυστρία. Τους μάζεψε στα αποδυτήρια και τους ανακοίνωσε τα νέα όπως και τον αντικαταστάτη του Μάρκο Σίλβα. Λίγο αργότερα, ο Πορτογάλος προπονητής μίλησε στους ποδοσφαιριστές, ρίχνοντας τους τίτλους τέλους: "Δεν έχω το παραμικρό παράπονο από εσάς. Πετύχαμε πολύ μεγάλες νίκες πέρυσι και είμαι σίγουρος ότι θα μπορείτε να κάνετε ακόμα μεγαλύτερες. Ευχαριστώ τη διοίκηση που με στήριξε".

Ο ΣΑΝΤΣΕΘ ΤΟΥΣ... ΕΤΡΕΞΕ

Στη συνέχεια, η σκυτάλη δόθηκε στον Βίκτορ Σάντσεθ, ο οποίος ταξίδεψε στην Αυστρία, αλλά δεν συναντήθηκε με τον προκάτοχό του (είχε ήδη αναχωρήσει για το Μόναχο). "Θέλω μυαλό και καρδιά. Αυτά είναι τα δύο στοιχεία για να πάει καλά μια ομάδα. Την εφετινή σεζόν είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας¨, ήταν τα λίγα λόγια του νέου προπονητή του Ολυμπιακού στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι στη συνέχεια... πήραν τα βουνά για τρέξιμο.

Τέλος, παρά την αποχώρηση του Μάρκο Σίλβα από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, σύμφωνα με τους Πειραιώτες δεν τίθεται θέμα να επιστρέψει ο Ολυμπιακός για Σαλίνο, Καμπιάσο, Φουστέρ. Τρεις παίκτες που έχουν ήδη ενημερωθεί ότι δεν θα συνεχίσουν με τα ερυθρόλευκα τη νέα σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι φήμες, τα ερωτήματα και οι απαντήσεις
Γιατί έφυγε ο Σίλβα, γιατί ήρθε ο Βίκτορ
Τι λέει ο Καραπαπάς για την απομάκρυνση του Σίλβα
POLL: Συμφωνείτε με την αλλαγή προπονητή στον Ολυμπιακό;

News 24/7

24MEDIA NETWORK