O Τσόρι είπε την αλήθεια

Ο Τσόρι Ντομίνγκες, μία μέρα μετά την 3η συνεχόμενη ήττα του Ολυμπιακού τοποθετήθηκε μέσω facebook.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Με αρχηγική τοποθέτησή του στο facebook ο Τσόρι Ντομίνγκες αναφέρθηκε στα γεγονότα που διαδραματίζονται στον Ολυμπιακό το τελευταίο διάστημα, θέτοντας την ομάδα πιο ψηλά από το "εγώ" του καθενός.

Διαβάστε τη χαρακτηριστική ανάρτησή του: " Ως αρχηγός της ομάδας άκουσα με έκπληξη τις δηλώσεις του προπονητή μας μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Έχουμε καταπληκτικούς παίκτες με μεγάλη προσωπικότητα και παραδέχομαι πως ήλπιζα πως θα μας κρατούσε ενωμένους μετά από τέτοιες δύσκολες στιγμές, όπως έκανε την προηγούμενη Κυριακή ο πρόεδρος του Ολυμπιακού. Είναι ώρα να πάρουμε την ευθύνη για το πόσο κακή είναι η ομάδα, να δούμε εσωτερικά το θέμα και όχι να κοιτάξουμε να κατηγορήσουμε τον άλλον. Δεν γίνεται να βάλουμε το "εγώ" πάνω από την ομάδα, όπως έχει γίνει πολλές φορές αυτή τη χρονιά. Πρέπει να καταλάβουμε, να γνωρίζουμε την ιστορία του συλλόγου και να την προστατεύσουμε! Προσωπικά, νιώθω μερικές φορές πολύ πληγωμένος από αυτή τη συμπεριφορά, αλλά πίστευα με δουλειά και υπομονή πως θα έφτιαχναν τα πράγματα, αλλά δεν έγινε αυτό. Αγαπώ το κλαμπ και θα παραδεχτώ πως ο Ολυμπιακός είναι υπεράνω όλων. Ο κόσμος του Ολυμπιακού αξίζει πολύ περισσότερα πράγματα".

Με τη δήλωσή του αυτή, ο αρχηγός του Ολυμπιακού εκφράζει τη διαφωνία του για τις δηλώσεις που έκανε ο Πάουλο Μπέντο μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

O Τσόρι είπε την αλήθεια
chori post gia bento 620

News 24/7

24MEDIA NETWORK