O Xάκετ, η επιστροφή Σλούκα και ο Παναθηναϊκός

Πως μπορεί ο Ντάνιελ Χάκετ να φέρει τον...Κώστα Σλούκα πίσω στον Πειραιά, τι αξιώνει ο Ελληνας γκαρντ για επιστροφή στην Ελλάδα και τι έχει ήδη κάνει ο Παναθηναϊκός (πριν καν τους τελικούς).

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το καλοκαίρι του 2015 ο Κώστας Σλούκας άφησε πίσω του τον Ολυμπιακό για να βρει έναν πιο πρωταγωνιστικό ρόλο στην Φενέρμπαχτσε.

Δύο χρόνια μετά θα έλεγε κανείς ότι τα κατάφερε. Οχι βέβαια στον απόλυτο βαθμό αλλά μέσα από την συνύπαρξή του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς σαφώς ωρίμασε και έφτασε στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας.

Το καλοκαίρι του 2017 ο Ολυμπιακός θα επανέλθει για να ζητήσει τις υπηρεσίες του. Ειδικά αν φύγει και ο Ντάνιελ Χάκετ, τότε οι "ερυθρόλευκοι" θα εξοικονομήσουν χρήματα για να κάνουν δυνατή πρόταση στον Ελληνα γκαρντ ο οποίος σε δηλώσεις του έχει αφήσει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Σ' αυτήν την περίπτωση όμως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να είναι...γενναιόδωρος. Ο Σλούκας έχει διαμηνύσει μέσω του ατζέντη του ότι ψάχνει ένα συμβόλαιο με ετήσια αποζημίωση περίπου 1,5 εκ ευρώ το χρόνο. Τα χρήματα αυτά δεν έχουν καμία σχέση μ' αυτά που έπαιρνε στον Πειραιά κατά την πρώτη θητεία του.

Επίσης, στην όλη εξίσωση υπάρχει και ο Παναθηναϊκός. Εχουμε γράψει ότι οι πράσινοι έχουν ενοχλήσει ήδη την πλευρά του παίκτη και έχουν καταθέσει το τι μπορούν να προσφέρουν για να φέρει τον Ελληνα γκαρντ στο ΟΑΚΑ.

Ολα αυτά όμως θα ισχύσουν αν η Φενέρμπαχτσε δεν δείξει μεγάλη...ζέση για να κρατήσει τον παίκτη. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης στη συγκεκριμένη περίπτωση έχει τον πρώτο λόγο.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK