Τι έκρυβε η αγκαλιά Ανσαριφαρντ-Σάββα και η ατάκα για τον τελικό

Ο πανηγυρισμός του Καρίμ Ανσαριφάρντ με τον Σάββα Θεοδωρίδη έκρυβε τα όσα είχαν πει οι δυο τους τις προηγούμενες ημέρες. Τι έλεγε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού για τον Ιρανό μετά το ματς και τι προέβλεψε για την πορεία του Ολυμπιακού στο Europa League.

Τι έκρυβε η αγκαλιά Ανσαριφαρντ-Σάββα και η ατάκα για τον τελικό

Ο Σάββας Θεοδωρίδης αναπτύσσει ξεχωριστή σχέση με τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Ξέρει να τους κουλαντρίζει, να τους εμψυχώνει, πολλές φορές να τους πορώνει. Στη ρεβάνς με την Οσμανλίσπορ ήταν αρχηγός της αποστολής, παρά το φόβο του για τα αεροπλάνα και το πρόβλημα στο μάτι που τον ταλαιπωρεί. Ήθελε να είναι εκεί, να συνοδεύσει τους "ερυθρόλευκους" σ' ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι και να βοηθήσει με τον τρόπο του. Ακούραστος.

Αποστολή εξετελέσθη για τους Πρωταθλητές και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ήταν από τους πλέον ευτυχείς. Διότι τα... λόγια του έπιασαν τόπο βλέποντας τον Καρίμ Ανσαριφάρντ να πετάει στο γήπεδο, να σκοράρει και να κρίνει την πρόκριση.

Η εικόνα του πανηγυρισμού των δύο μετά τα γκολ του Ολυμπιακού ήταν η πλέον χαρακτηριστική του αγώνα της Πέμπτης. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης Καρίμ Ανσαριφάρντ αγκάλιασε τον Σάββα Θεοδωρίδη και του αφιέρωσε τα τέρματα, κάτι που προκάλεσε έντονο ενδιαφέρον για το παρασκήνιο πίσω από την έκσταση της στιγμής.

Όπως γράφει η Live Sport, σύμφωνα με ανθρώπους που ήταν αυτόπτες μάρτυρες, ο Θεοδωρίδης είχε από κοντά τον Ιρανό και του μιλούσε διαρκώς όλο το διήμερο. " Θα παίξεις και θα είσαι ο καλύτερος", επαναλάμβανε διαρκώς και γι' αυτό τη στιγμή των πανηγυρισμών ο Ανσαριφάρντ τον ευχαριστούσε "για όλα".

Μάλιστα μετά από το τέλος του ματς, ο Θεοδωρίδης έδωσε συνέχεια, καθώς ακούστηκε να λέει στα αποδυτήρια ότι " παλιά έλεγα ότι θέλω στην ομάδα 11 Φουστέρ και μετά 11 Μιλιβόγεβιτς. Τώρα λέω ότι θέλω 11 Ανσαριφάρντ. Τόσο καλό παιδί, τόσο χαρισματικός παίκτης, τόσο δουλευταράς".

Όσο για το νέο τουρκικό εμπόδιο στην Ευρώπη, ο Σάββας Θεοδωρίδης έλεγε στο περιθώριο της προπόνησης ότι " οι πιθανότητες πρόκρισης είναι 50-50. Ο πιο ψύχραιμος θα προκριθεί. Εγώ είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να πάμε ακόμη πιο μακριά...", ενώ μόλις αντίκρισε Φορτούνη και Καρίμ που έφτασαν ταυτόχρονα είπε το αμίμητο: " Παιχταράδες μου, είστε το κορυφαίο δίδυμο. Μαζί θα πάμε τελικό...".

News 24/7

24MEDIA NETWORK