Οι μαθητές στηρίζουν... Ολυμπιακό στον τελικό!

Ο τελικός Κυπέλλου μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ γίνεται χωρίς την παρουσία οργανωμένων οπαδών των δύο ομάδων, όμως οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα έχουν... πλεονέκτημα!

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - FENERBAHCE / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - FENERBAHCE / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Κρήτη και συγκεκριμένα το Ηράκλειο μετράει αντίστροφα για μία μεγάλη γιορτή του μπάσκετ καθώς Ολυμπιακός και ΑΕΚ συγκρούονται στον τελικό του Κυπέλλου και θέλουν όσο τίποτα άλλο το τρόπαιο: οι Πειραιώτες για να επιστρέψουν στο θρόνο μετά από το 2011 και οι Ενωσίτες για να γευτούν τη χαρά της κατάκτησης του τροπαίου ύστερα από 17 χρόνια.

Σε αυτό το ντέρμπι αποφασίστηκε να μην δοθούν εισιτήρια στους οργανωμένους οπαδούς των δύο ομάδων ώστε να εξαφανιστεί ο κίνδυνος επεισοδίων, και στις εξέδρες θα πάρουν θέση μαθητές από τα σχολεία της Κρήτης προκειμένου να δώσουν ιδιαίτερο χρώμα στη βραδιά.

Βέβαια, σε αυτή την περίπτωση όλα δείχνουν πως ο Ολυμπιακός θα είναι κατά κάποιον τρόπο ευνοημένος αφού οι περισσότεροι μαθητές που έχουν πάρει θέση στις εξέδρες, σχεδόν μία ώρα πριν το πρώτο τζάμπολ, έχουν εκφράσει προτίμηση υπέρ των "ερυθρολεύκων".

Εκείνος μάλιστα που δείχνει να τυγχάνει λατρείας και καθολικής αποδοχής είναι ο Γιώργος Πρίντεζης, με τα χειροκροτήματα να είναι πάρα πολλά για τον "Άι Γιώργη" του Ολυμπιακού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK