Οι προτάσεις Καραπαπά για να "καθαρίσει" η διαιτησία

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, με ποστάρισμα του στο facebook έκανε τρεις προτάσεις, έτσι ώστε, όπως γράφει, να: "σωθεί το ποδόσφαιρο από τους πολιτικούς και την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ εγκληματική οργάνωση".

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) ΕUROKINISSI

Η συνάντηση του προέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένου, με τον αξιωματούχο της FIFA, Χέρμπερτ Χούμπελ, δεν έβγαλε αισιόδοξα μηνύματα, αφού οι "ξένοι" περιμένουν αυστηρότερες ποινές έτσι ώστε να αποφύγουμε το Grexit.

Οι αποφάσεις της δικαιοσύνης μάλιστα στις τελευταίες δικαστικές αποφάσεις, αναμένεται να είναι ένα γερό... τεστ για τα... νεύρα των ανθρώπων της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Διαβάζοντας τα συγκεκριμένα νέα, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, έκανε τις δικές του προτάσεις, έτσι ώστε να αναβαθμιστεί η διαιτησία.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΡΑΠΑΠΑ:

"Ο αόρατος Πρόεδρος της ΕΠΟ έκανε λέει και προτάσεις για να αποφύγουμε το Grexit. Αντί να έχει ήδη παραιτηθεί κάνει και προτάσεις. Μόνος τρόπος να σωθεί το ποδόσφαιρο απο τους πολιτικούς και την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ εγκληματική οργάνωση που λυμαίνεται το χώρο του αθλήματος, είναι ο απόλυτος έλεγχος άπο τις διεθνείς Συνομοσπονδίες.

1) Διοίκηση με ΞΕΝΟΥΣ τεχνοκράτες που γνωρίζουν το σπορ στην Ομοσπονδία.

2) Ξένοι αρχιδιαιτητές και ΚΕΔ χωρίς Έλληνες.

3) Και επειδή οι κωμωδίες πλέον επεκτείνονται και στα πειθαρχικά όργανα, ας φέρουν και ξένους δικαστές. Και για 5 χρόνια να πάμε έτσι χωρίς αλλαγές.

Έχετε τη δύναμη να το κάνετε; Ας αποφασίζουν για το ποδόσφαιρο όσοι το πονάνε πραγματικά".

Οι προτάσεις Καραπαπά για να "καθαρίσει" η διαιτησία

News 24/7

24MEDIA NETWORK