Όλος ο Ολυμπιακός σ' ένα tattoo του Μπόμπι Μπράουν

Οι τρεις, χαραγμένες, λέξεις στην πλάτη του Μπόμπι Μπράουν αντανακλούν τον Ολυμπιακό της τελευταίας 6ετίας. Τον Ολυμπιακό του 1-1 κόντρα στη Ζαλγκίρις.

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ZALGIRIS KAUNAS (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Μπόμπι Μπράουν EUROKINISSI

Στο instagram μετράει +500 αναρτήσεις. Παρουσιάζει, μέσα από φωτογραφίες και videos, αμέτρητες στιγμές από την καθημερινότητά του, στο γήπεδο (από το κολέγιο ως σήμερα) ή έξω απ' αυτό (οικογένεια, ταξίδια, έξοδοι). Ούτε σε μία όμως "διαφημίζει" τα πολλά tattoos. Προτιμάει ν' ανήκουν στον ίδιο, τα κρατάει για τον εαυτό του και τους οικείους του.

Σ' ένα εξ αυτών έπεσε -τυχαία- το μάτι μας όταν στ' αποδυτήρια του Ολυμπιακού, μετά το ματς της Παρασκευής, άλλαζε μαζί με τους συμπαίκτες του. Ζωγραφισμένο στην πλάτη, με δυο φτερά σε κάθε πλευρά και στη μέση γραμμένες τρεις λέξεις: "Against all odds". Κόντρα σε όλες τις πιθανότητες δηλαδή.

Τρεις λέξεις που έρχονται ν' αποτυπώσουν την κατάσταση που βρισκόταν ο Ολυμπιακός μετά το 1-0 της Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ και την... επιδημία τραυματισμών. Τρεις λέξεις που για τον Ολυμπιακό της τελευταίας 6ετίας θα μπορούσαν ν' αποτελούν ταιριαστό μότο.

Πόσες κι άλλες τόσες φορές οι "ερυθρόλευκοι" βρέθηκαν να παλεύουν κόντρα στα προγνωστικά. Ξεγραμμένοι για την πλειονότητα. Και, με τον έναν ή τον άλλον, να κερδίζουν την παρτίδα. Τα παραδείγματα πολλά και χαρακτηριστικά. Από το Final-4 της Πόλης το 2012 μέχρι τα πιο πρόσφατα: την περσινή σειρά με την Εφές και το παρασκευιάτικο ματς με τη Ζαλγκίρις.

Πότε ο Μπράουν επέλεξε να το προσθέσει το εν λόγω tattoo στη "συλλογή" του δεν ξέρουμε. Είναι πάντως σημαδιακό... Κι ας έπαιξε ο ίδιος μόνο 2 λεπτά - πετυχαίνοντας ένας μεγάλο σουτ.

Γ.Ζ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK