Ολυμπιακός σε Στράτο: "Γιατί απουσίαζες από το συμβούλιο της ΕΠΟ;"

Επιστολή του Ολυμπιακού στον πρόεδρο της Super League Γιώργο Στράτο.

Ολυμπιακός σε Στράτο: "Γιατί απουσίαζες από το συμβούλιο της ΕΠΟ;"

Οι σχέσεις Ολυμπιακού - Γιώργου Στράτου δεν είναι καλές. Οι «ερυθρόλευκοι» άλλωστε, ήραν την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο του οδηγώντας τον σε παραίτηση από την προεδρία της Super League στις 18 Αυγούστου, στην οποία επανήλθε 13 ημέρες αργότερα, χωρίς την ψήφο των Πειραιωτών.

Στο λιμάνι λοιπόν, δεν είδαν με καθόλου καλό μάτι την απουσία του από το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ στην οποία ως πρόεδρος του συνεταιρισμού είναι αυτόματα και α’ αντιπρόεδρος, την προηγούμενη Δευτέρα, όπου προκηρύχθηκαν οι εκλογές για τις 26 Οκτωβρίου. Ήταν το συμβούλιο στο οποίο τα μέλη που πρόσκεινται στην αντιπολίτευση έκαναν… κοπάνα προσπαθώντας να το αναβάλλουν και μαζί να αναβάλλουν και την προκήρυξη των εκλογών.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη, στηρίζει παρασκηνιακά την συμπολίτευση της Ομοσπονδίας και σε επιστολή του προς τον Γ. Στράτο ζητάει να μάθει τους λόγους της απουσίας του. «Δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι συμμετείχατε στην προσπάθεια της αντιπολίτευσης για τεχνητή αναβολή της συνεδρίασης» αναφέρεται - μεταξύ άλλων - στην επιστολή που φέρει την υπογραφή του Δημήτρη Αγραφιώτη, αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, και επίσης μέλος της ΕΠΟ ως εκπρόσωπος της Super League, που ήταν παρών στο συμβούλιο.

Ο Γ. Στράτος απάντησε στην επιστολή. Αναφέρει ότι είχε ενημερώσει τον «υπηρεσιακό» πρόεδρο της ΕΠΟ Μιχάλη Τζανόπουλο ότι την Δευτέρα 12/9 στις 12 μ. ήταν προγραμματισμένο ραντεβού του με τον ΟΠΑΠ για την χορηγία του πρωταθλήματος (το Δ.Σ. της ΕΠΟ είχε προγραμματιστεί για τη 1 μ.μ.),, ότι στις προθέσεις του ήταν να δώσει το παρών έστω και με καθυστέρηση αλλά τελευταία στιγμή προέκυψε προσωπικό πρόβλημα. «Η πορεία μου στον χώρο όλα αυτά τα χρόνια δείχνει ποιος είμαι» αναφέρει ακόμη στην επιστολή του ο πρόεδρος του συνεταιρισμού.

Α.ΠΛ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK