Οριστική αποχώρηση Μαυρογενίδη

Λίγες ημέρες μετά το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του Contra.gr, ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Ολυμπιακό το βελούδινο διαζύγιο με τον Δημήτρη Μαυρογενίδη.

Τελικά ο Δημήτρης Μαυρογενίδης δεν πρόλαβε να κάνει... παρέλαση. Το Contra.gr σας είχε ενημερώσει για το διαζύγιο με τον Ολυμπιακό (28/10), αφού οι δυο ήττες από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ ήταν αρκετές για να φέρουν την πρώτη αντίδραση.

Η επιβεβαίωση του ρεπορτάζ ήρθε την Δευτέρα (31/10) με την επίσημη ανακοίνωση από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ, η οποία κάνει λόγο για οριστική αποχώρηση και όχι για την ανάληψη κάποιου άλλου πόστου, αν και στο τέλος αφήνει να εννοηθεί πως η πόρτα παραμένει ανοιχτή.

Μην ξεχνάμε πως ο "Μαύρο" είναι από τους πιο αγαπητούς παίκτες που έχουν περάσει από τον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια.

Αναλυτικά:

"Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι ο κ. Δημήτρης Μαυρογενίδης αποχωρεί από την Ακαδημία μας για προσωπικούς του λόγους.

Τον ευχαριστούμε θερμά για το έργο του στην Ακαδημία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, παραμένει πάντα μέλος της ερυθρόλευκης οικογένειας και οι δρόμοι μας σίγουρα θα ξανασυναντηθούν".

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!