Όσα είπαν Λεμονής και παίκτες μεταξύ τους, λόγια σοβαρά...

Όλε οι "ερυθρόλευκες" αντιδράσεις μέσα από τους τοίχους του προπονητικού στο Ρέντη. Γιατί είδε δυο φορές το ντέρμπι ο Λεμονής και τι έλεγε σε συνεργάτες - παίκτες, η κεκλεισμένων των θυρών κουβέντα στ' αποδυτήρια και η διακριτική παρουσία της διοίκησης. Ατάκες γεμάτες νόημα για το μέλλον.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Ολυμπιακός EUROKINISSI

Ποτέ δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμη η επόμενη ημέρα στον Ολυμπιακό μετά από οποιαδήποτε ήττα. Πόσο μάλλον όταν αυτή έχει έρθει από τον Παναθηναϊκό στο κλασικό ντέρμπι. "Πονάει" περισσότερο όλον τον "ερυθρόλευκο" οργανισμό και το κατάλαβαν άπαντες μετά και τη συγκέντρωση -μικρής- μερίδας οπαδών στο προπονητικό κέντρο.

Ιδίως οι ποδοσφαιριστές έλαβαν το μήνυμα και γι' αυτό την Κυριακή αποφάσισαν να... δράσουν με πρωτοβουλία των αρχηγών. Όχι με περισσότερη δουλειά στο γήπεδο, αλλά μ' ένα group therapy στ' αποδυτήρια. Μια μεταξύ τους συζήτηση για το τι φταίει και η εικόνα δεν είναι ανάλογη της ποιότητας. Κλείστηκαν μόνοι τους μέσα, χωρίς την παρουσία του προπονητικού επιτελείου, και με πρώτους του Φορτούνη - Μποτία- συμφώνησαν πως έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την εικόνα της ομάδας και γι' αυτό ο καθένας και όλοι μαζί οφείλουν να τη διορθώσουν άμεσα. Να μην χαθεί δηλαδή άλλος χρόνος.

Στην ατάκα " έχουμε ευθύνες και πρέπει να τις αναλάβουμε..." που ακούστηκε περικλείεται όλο το νόημα.

ΣΤΑΣΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ

Ούτως ή άλλως η διοίκηση του Ολυμπιακού περιμένει πλέον... έργα. Πράξεις απτές, συνυφασμένες με την αξία του υλικού. Ο Γιάννης Βρέντζος ήταν την Κυριακή στο προπονητικό, δεν είπε τίποτα, αλλά φρόντισε με την παρουσία του να δηλώσει πως " είμαστε δίπλα σας, αλλά περιμένουμε περισσότερα". Είχε φροντίσει από το Σάββατο να μεταφέρει τις απαιτήσεις των επικεφαλής των Πειραιωτών διότι, όπως πολλάκις έχει τονιστεί, " όλοι κρινόμαστε καθημερινά".

ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ ΛΕΜΟΝΗ

Παρά πάντως την ξεχωριστή πρωτοβουλία των ποδοσφαιριστών, ο Τάκης Λεμονής δεν έμεινε έξω από το χορό. Μετά τη δέσμευσή του προς τους οργανωμένους πως παρά τα προβλήματα και την έλλειψη διαθέσιμου χρόνου, "θα είμαστε πρώτοι μέχρι τα Χριστούγεννα έχοντας βελτιώσει την εικόνα μας", έβαλε κάτω τα δεδομένα κι άρχισε την ανάλυση.

Δεν είναι τυχαίο πως είδε δυο φορές τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό για έξτρα συμπεράσματα και παρατηρήσεις. Μαζί με τους συνεργάτες του θεωρούν ότι η εικόνα του Ολυμπιακού δεν ήταν τόσο κακή, αφού κατέληξαν πως υπήρξε σωστή οργάνωση, ψυχραιμία στο κατέβασμα της μπάλας, αλλά και μαχητικότητα από το πρώτο ημίχρονο. Εκείνο που διαπιστώθηκε ότι έλειψε ήταν η καλή τελική επιλογή στις επιθέσεις που έγιναν υπό σωστές προϋποθέσεις.

Μιλώντας δε στους ποδοσφαιριστές του ο Έλληνας προπονητής εξήγησε πως " όλους μας τρελαίνει μια ήττα από τον Παναθηναϊκό, αλλά πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να πάρουμε όλα τα ματς στο πρωτάθλημα μέχρι τις γιορτές, για να επιστρέψουμε στην κορυφή. Να μη βγάλουμε μόνοι μας τα μάτια μας. Είμαστε υποχρεωμένοι να τα καταφέρουμε".

ΓΕΩ

News 24/7

24MEDIA NETWORK