Όταν ο Ζέμαν αποθέωνε τον Ταχτσίδη και... μείωνε τον Δώνη!

Τον Φεβρουάριο του 2016 ο Ζντένεκ Ζέμαν ξέσπασε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της Λουγκάνο, λέγοντας πως η διοίκηση της ομάδας δεν του πήρε τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, αλλά τον... άγνωστο Δώνη!

Cagliari coach Zdenek Zeman watches the Serie A soccer match between Inter Milan and Cagliari at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Sept. 28, 2014. (AP Photo/Antonio Calanni)
Zdenek Zeman AP

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, αφού πέρασε από ιατρικές εξετάσεις την Παρασκευή (30/6), στη συνέχεια ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό και αποτελεί την πρώτη μεγάλη κίνηση των πρωταθλητών Ελλάδας για αυτό το καλοκαίρι.

Πριν από ενάμισι χρόνο, ο Έλληνας μέσος πρωταγωνίστησε άθελα του σε μία... τρελή δήλωση του, τότε, προπονητή της Λουγκάνο, Ζντένεκ Ζέμαν. Με την Λουγκάνο να παλεύει για την σωτηρία της, ο Τσέχος κόουτς ξέσπασε πριν το ματς με την Ζυρίχη και αποκάλυψε πως ζήτησε τον Ταχτσίδη, αλλά του έφεραν έναν τύπο που δεν είχε ξανακούσει! Το όνομα; Χρήστος Δώνης!

"Ήμουν πεπεισμένος ότι με τον Ταχτσίδη η ομάδα θα μπορούσε να κάνει άλμα ως προς την ποιότητα της. Στη θέση του όμως ήρθε ο Δώνης που δεν ξέρω καν ποιος είναι!".

Ο νεαρός μέσος δόθηκε τον Γενάρη του 2016 από τον Παναθηναϊκό με τη μορφή δανεισμού, αφού εκεί αγωνιζόταν και ο αδερφός του, Τάσος, ο οποίος μάλιστα ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας και την βοήθησε τόσο να πάει στον τελικό κυπέλλου μετά από 23 χρόνια, αλλά να παραμείνει στην κατηγορία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK