Ούτε ο Καρίμ, ούτε ο Φορτούνης...

Τα σενάρια πώλησης των Φορτούνη και Ανσαριφάρντ ενεργοποίησαν -άμεσα είναι η αλήθεια- τα επικοινωνιακά αντανακλαστικά του Ολυμπιακού που έσπευσε να αντιδράσει με διαρροή.

Επισήμως ο Ολυμπιακός δεν αντέδρασε για τα σενάρια πώλησης των Καρίμ Ανσαριφάρντ και του Κώστα Φορτούνη, ανεπισήμως όμως φρόντισε να διαρρεύσει το εκνευρισμό του.

"Δεν πωλείται κανείς από τους δύο" έλεγαν το απόγευμα του Σαββάτου κύκλοι των "ερυθρόλευκων" θέλοντας έτσι να βάλουν τέλος στη σχετική φημολογία που κορυφώθηκε από το πρωί του Σαββάτου.

Λογική κίνηση αφού και οι δύο θεωρούνται βασικά χαρτιά στη μεγάλη προσπάθεια που θα κάνει ο Ολυμπιακός για να κατακτήσει και τον εφετινό τίτλο.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.