Πάει Σλοβενία ο Τζανδάρης

Σε ομάδα της Σλοβενίας αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Φάνης Τζανδάρης με τη μορφή δανεισμού απ' τον Ολυμπιακό.

O Φάνης Τζανδάρης αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2015 απ' τον Ολυμπιακό με ελεύθερη μεταγραφή απ' τον ΠΑΟΚ, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των προπονητών του. Γι' αυτό το λόγο, την περσινή σεζόν παραχωρήθηκε δανεικός στον Πανιώνιο, όμως υπέστη ρήξη χιαστών, με συνέπεια να τεθεί νοκ άουτ για το μεγαλύτερο μέρος του δεύτερου γύρου.

Παρ' όλα αυτά, οι διοικούντες τον Ολυμπιακό πιστεύουν στις δυνατότητές του και σύμφωνα με την εφημερίδα "Γαύρος" αποφάσισαν να τον παραχωρήσουν εκ νέου δανεικό, αυτή τη φορά σε ομάδα της Σλοβενίας.

Το όνομα της ομάδας δεν έχει διαρρεύσει, προς το παρόν, όμως η μεταγραφή, βάσει του ρεπορτάζ, θα πρέπει να θεωρείται "τελειωμένη". Αξίζει να σημειωθεί πως εν αντιθέσει με τα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, στη Σλοβενία, η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στις 15 Φεβρουαρίου κι όχι στις 31 Ιανουαρίου.

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".