Πανηγύρισε στο αυτί του διαιτητή ο Μπέντο!

Ο Πάουλο Μπέντο ξέσπασε στο γκολ του Κώστα Φορτούνη και πήγε να πανηγυρίσει το δεύτερο τέρμα του Ολυμπιακού στο αυτί του 4ου διαιτητή! Τι είπε για την... αφύσικη ιστορία με τις αποβολές στα ματς των ερυθρόλευκων.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΣΦΠ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
bento EUROKINISSI SPORTS

Σε ακόμα ένα κρίσιμο παιχνίδι οι διαιτητές έκαναν σοβαρά λάθη. Αυτή τη φορά ήταν στο Περιστέρι και το παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Ολυμπιακό. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Ντουάντα στο 46ο λεπτό, μετά από σέντρα του Κιβρακίδη που βρισκόταν σε θέση οφσάιντ.

Η συγκεκριμένη φάση φαίνεται πως έβγαλε εκτός εαυτού τον Πάουλο Μπέντο, ο οποίος στο 2-1 του Φορτούνη ξέσπασε, κάτι που δεν μας έχει συνηθίσει να κάνει στην Ελλάδα.

Αμέσως πήγε κοντά στον 4ο διαιτητή (ΝίκοΠουλημά) και πανηγύρισε δίπλα στο αυτί του! Μετά το σφύριγμα της λήξης, ο Πορτογάλος έφυγε... σφαίρα στους διαιτητές, εκφράζοντας τα παράπονα του.

"ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ"

Στη συνέντευξη Τύπου ο Μπέντο αναφέρθηκε στις αποφάσεις του ρέφερι.

"Το γκολ του Ατρομήτου δεν έπρεπε να μετρήσει, καθώς δεν ήταν κανονικό. Δεν είναι λογικό να μένουμε τόσο συχνά με παίκτη λιγότερο", ανέφερε χαρακτηριστικά όπως και:

"Έπρεπε από το πρώτο παιχνίδι να κάνουμε το πρώτο βήμα για να προκριθούμε. Είμαστε ικανοποιημένοι από την απόδοσή μας και από το αποτέλεσμα. Ήταν μία δίκαιη πρόκριση παρόλο που στο τελευταίο δεκάλεπτο παίζαμε με δέκα παίκτες. Είναι κάτι που τείνει να γίνει ρουτίνα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK