Παραλίγο "κόλαση" στον πάγκο του Ολυμπιακού

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έκανε πολύ έντονες παρατηρήσεις στον Μακ Λιν, ο Αμερικανός αντέδρασε και λίγο έλειψε να γίνει "ροντέο" στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο Μίλαν Τόμιτς όμως ήταν εκεί.

Σ' ένα εκ πρώτης όψεως παιχνίδι ρουτίνας ο Ολυμπιακός κατάφερε να δώσει ... δικαιώματα σε ζητήματα πειθαρχίας.

Αρχικά, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος κατσάδιασε τον Τόμπσον μετά από αλλαγή θέλοντας να του δείξει ότι δεν έπαιζε όπως του ζητούσε.

Αργότερα, όταν ο Ελληνας κόουτς έκανε το ίδιο και με τον Μακ Λιν, ο Αμερικανός ενοχλήθηκε κάτι που έκανε έξαλλο τον "Σφαιρό". Τη φωτιά εκείνη την ώρα την έσβησε ο Μίλαν Τόμιτς.

Ο κόσμος πήρε σαφώς το μέρος του Σφαιρόπουλου αποδοκιμάζοντας τον Αμερικανό όταν όμως ο τελευταίος μπήκε ξανά στο γήπεδο άπαντες τον χειροκρότησαν, προφανώς θέλοντας να του δείξουν ότι το επεισόδιο είχε τελειώσει.

Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!