Παραλίγο συμπαίκτης του Μανωλά ο... νέος κίπερ του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός κέρδισε τη μάχη για την απόκτηση του Αντώνη Στεργιάκη, ο οποίος βρέθηκε στην Ρώμη για λογαριασμό της Ρόμα, ενώ στο παρελθόν κέντρισε και το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Πόσα ζητούσε η Σλάβια, με πόσα χρήματα έκλεισε τελικά το deal.

Παραλίγο συμπαίκτης του Μανωλά ο... νέος κίπερ του Ολυμπιακού
stergiakis

Αν κάτι δεν αλλάζει στον Ολυμπιακό, ανεξάρτητα με τι το συμβαίνει στην πρώτη ομάδα, είναι η επένδυση σε ταλέντα από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οι ερυθρόλευκοι λοιπόν ήρθαν σε συμφωνία με την Σλάβια Σόφιας για την απόκτηση του Αντώνη Στεργιάκη, με τους Βούλγαρους να ζητούν αρχικά, σύμφωνα με πληροφορίες, 1.200.000€, αλλά το deal τελικά έκλεισε στις 800.000€.

Μπορεί το όνομα να μην... θαμπώνει τους φίλους του Ολυμπιακού, όμως πρόκειται για ένα παιδί που θεωρείται σπουδαίο ταλέντο, με αποτέλεσμα να βρεθεί στην ίδια λίστα με τον Κιλιάν Εμπαπέ το 2017, ως του κορυφαίου νεαρού ποδοσφαιριστή της χρονιάς (Golden Boy Award).

Ο Στεργιάκης ξεκίνησε την καριέρα του το 2005 από τις ακαδημίες του Άρη μέχρι και το 2015, όμως τότε... μπάσιμο έκανε η Σλάβια Σόφιας και κέρδισε την υπογραφή του, παρότι βρισκόταν στο ραντάρ τόσο του Ολυμπιακού όσο και του ΠΑΟΚ!

Στην Βουλγαρία ο νεαρός πορτιέρε ξεχώρισε με το... καλημέρα και το καλοκαίρι του 2016 η Σλάβια έδωσε το "ΟΚ", έτσι ώστε να δοκιμαστεί από την Ρόμα του Κώστα Μανωλά, λίγες εβδομάδες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την ομάδα Νέων.

Παραλίγο συμπαίκτης του Μανωλά ο... νέος κίπερ του Ολυμπιακού

.

Τελικά ο Αντώνης παρέμεινε στην Σλάβια Σόφιας και μάλιστα αποτελεί βασικό τερματοφύλακα τη φετινή περίοδο, μετρώντας 21 συμμετοχές με την ομάδα του να τερματίζει στην 7η θέση και να διεκδικεί στα πλέι οφ την έξοδο στην Ευρώπη.

Όπως καταλαβαίνετε μιλάμε για ένα παιδί με σπουδαίο ταλέντο που μελλοντικά μπορεί να βοηθήσει εκτός από τον Ολυμπιακό και την εθνική Ελλάδας, της οποία είναι διεθνείς με Κ15, Κ17 και Κ19.

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK