Πιστεύει στο "ναι" της Λίγκας ο Ολυμπιακός...

Η δουλειά που κάνει εδώ και καιρό ο Ολυμπιακός στο ζήτημα της παράδοσης ή μη των μετοχών του Βαγγέλη Μαρινάκη και η πίστη του ότι οι εταίροι της Λίγκας θα σταθούν στο πλευρό του.

O Ολυμπιακός δουλεύει εδώ και καιρό το θέμα της ερώτησης για τη μεταβίβαση ή μη των μετοχών που κατέχει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην ΠΑΕ Ολυμπιακός για την εμπλοκή του στην υπόθεση της ποδοσφαιρικής διαφθοράς.

Το ζήτημα οι "ερυθρόλευκοι" το είχαν θέσει από το προηγούμενο συμβούλιο της Λίγκας σε μία προσπάθεια να "δεσμεύσουν" τους υπόλοιπους εταίρους και να καταδείξουν ότι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο έχει ενιαία αποψη.

Την ερχόμενη Πέμπτη το θέμα θα τεθεί και επίσημα επί τάπητος και ο Ολυμπιακός έχει κάθε λόγο να πιστεύει ότι η Λίγκα θα ψηφίσει υπέρ του αιτήματός του του να μην υποχρεωθεί να παραδώσει εν τέλει τις μετοχές του ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Οι "ερυθρόλευκοι" εγείρουν θέμα αντισυνταγματικότητας της διάταξης του Νόμου 2725/99, ευελπιστώντας ότι στο τέλος θα δικαιωθούν, τουλάχιστον ως προς αυτή τη διάσταση της υπόθεσης.

Ν.Γ.

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.