Πλακώθηκε με Μάριν, θα μαρκάρει τον Καρντόσο!

H απίστευτη ιστορία του Αϊκούτ Ντεμίρ, πρώην συμπαίκτη των Καρντόσο, Μάριν στην Τράμπζονσπορ που θα τους βρει ξανά μπροστά του το βράδυ της Πέμπτης! Ο γενιοφόρος στόπερ που... θερίζει τα πόδια των αντίπαλων φορ θα κληθεί να αναλάβει το μαρκάρισμα του Παραγουανού στράικερ. Πέρυσι είχε πλακωθεί με τον Μάριν στη διάρκεια προπόνησης!

Πλακώθηκε με Μάριν, θα μαρκάρει τον Καρντόσο!

Το ποδόσφαιρο κρύβει πολλές μικρές ιστορίες. Μία από αυτές θα συνεχιστεί το βράδυ της Πέμπτης στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" στη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Οσμάνλισπορ. Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, ο τραυματισμός του Ιντέγε στον ώμο φέρνει στην "ερυθρόλευκη" ενδεκάδα τον Όσκαρ Καρντόσο. Ο Παραγουανός φορ, όπως καλά γνωρίζουμε τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στην Τουρκία με τη φανέλα της Τράμπζονσπορ. Κι εκεί είχε συμπαίκτη τον στόπερ που θα τον μαρκάρει στην αναμέτρηση του Europa League!

Πρόκειται για τον Αϊκούτ Ντεμίρ, τον 28χρονο διεθνή κεντρικό αμυντικό της Οσμάνλισπορ, ο οποίος μετακινήθηκε το καλοκαίρι από την Τράμπζονσπορ. Στη διάρκεια της προηγούμενος περιόδου ήταν συμπαίκτης και με τον Καρντόσο και με τον Μάριν. Πρόκειται για έναν πολύ δυναμικό ποδοσφαιριστή, σωστό αγρίμι, ο οποίος από το παρουσιαστικό του και μόνο προκαλεί φόβο.

Στο περιθώριο της κλήρωσης ανάμεσα στις δύο ομάδες είχατε διαβάσει στο Contra.gr ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ του Γιάννη Μπαϊρακτάρη με τίτλο " Ο Ισλαμιστής της Οσμάνλισπορ περιμένει... αγριεμένος τον Ολυμπιακό", στο οποίο υπήρχε εκτενής αναφορά στον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και στις "σχέσεις" που λέγεται ότι έχει με τον ISIS.

O Aϊκούτ Ντεμίρ, λοιπόν, ο οποίος παίζει ως αριστερός στόπερ φέτος με τη φανέλα της Οσμάνλισπορ (σ.σ. στο τελευταίο ματς έπαιξαν με κατάμαυρες εμφανίσεις), λογικά θα είναι ο παίκτης που θα επωμιστεί το μαρκάρισμα του Όσκαρ Καρντόσο, καθώς ο παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας (Νουμάν Κουρουκσού) έχει συνήθως πιο ελεύθερο ρόλο.

Στη διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος, έχασε τον έλεγχο ουκ ολίγες φορές, είχε λογομαχίες με αντιπάλους του, ενώ στο β' ημίχρονο έκανε κι ένα εγκληματικό μαρκάρισμα από πίσω με τα δύο πόδια (σ.σ. θύμισε εκείνο του Σέμου στον Ζιοβάνι)! Ήταν ο ορισμός της κόκκινης κάρτας, αλλά τη γλίτωσε με κίτρινη. Στο τουρκικό πρωτάθλημα θεωρείται ένας από τους πιο δυναμικούς και σκληρούς αμυντικούς. Πέρυσι με την Τράμπζονσπορ έβγαλε το πρωτάθλημα με 11 κίτρινες και δύο κόκκινες κάρτες.

Στο γήπεδο του Ολυμπιακού, μάλιστα, θα συναντήσει έναν ακόμη πρώην συμπαίκτη. Πρόκειται για τον Μάρκο Μάριν, ο οποίος έπαιξε πέρυσι στην "Τράμπζο" ως δανεικός από την Τσέλσι. Οι δύο τους είχαν "πλακωθεί" στη διάρκεια προπόνησης από ένα σκληρό μαρκάρισμα του Αϊκούτ και πιάστηκαν στα χέρια με τον Καρντόσο και άλλους παίκτες να προσπαθούν να τους χωρίσουν όπως και δείτε και στις σχετικές φωτογραφίες.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι Καρντόσο, Μάριν ξέρουν πολύ καλά τον Αϊκούτ Ντεμίρ κι έχουν τον τρόπο και να του δυσκολέψουν τη ζωή, αλλά και να τον βγάλουν από τα ρούχα του. Δεν χρειάζεται και μεγάλη προσπάθεια, άλλωστε... Τα υπόλοιπα θα τα δούμε το βράδυ της Πέμπτης στο φαληρικό γήπεδο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK