Πλησιάζει στον Ολυμπιακό ο Γκριν

Σε προχωρημένες επαφές είναι πλέον ο Ολυμπιακός με τον Έρικ Γκριν.

Πλησιάζει στον Ολυμπιακό ο Γκριν

Ο Αμερικανός περιφερειακός είναι ως γνωστόν η προτεραιότητα του Σφαιρόπουλου, καθώς ταιριάζει πλήρως και με τον Σπανούλη και οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να βρουν τον παίκτη που θα δώσει και σκορ και τρίποντο, αλλά θα έχει και την δυνατότητα να χειριστεί καλά την μπάλα.

Ο Γκριν είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την ελληνική ομάδα και ο Ολυμπιακός σκοπεύει να ανεβάσει τα χρήματα στο 1 εκ. ευρώ για να τον κλείσει. Ο αθλητής αποφάσισε να γυρίσει στην Ευρώπη και εξετάζει όλες τις περιπτώσεις ανάλογα και με τα λεφτά, αλλά θέλει να βάλει και μια ομάδα στην καριέρα του, η οποία θα μπορέσει να εκτοξεύσει την αξία του.

Ο Ολυμπιακός -σύμφωνα με τις πληροφορίες μας- είναι πλέον μια ανάσα από την υπογραφή του, καθώς έχει πείσει τον Αμερικανό γκαρντ ότι είναι η καλύτερη λύση και για την καριέρα του. Παράλληλα η Ελλάδα σαν χώρα είναι ασφαλής και ωραία, ενώ τα χρήματα είναι καλά παρά το ενδεχόμενο να βρε παραπάνω κάπου άλλου.

Το ρεπορτάζ μας λέει ότι μέσα στην εβδομάδα ή το αργότερο αρχές της επόμενης, ίσως έχουμε και ανακοινώσεις, εκτός βέβαια αν ο Γκριν βρει ξαφνικά μια πρόταση τεράστια που θα υπερκαλύπτει τις όποιες ενστάσεις του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK