Πού ήταν πέρυσι αυτός ο Ντε λα Μπέγια...

Τον αριστερό μπακ που ψάχνει ο Ολυμπιακός για το χειμώνα, αφού ο Κούτρης είναι ακόμη "άγουρος" και ο Μίλιτς δεν έχει πείσει κανέναν, τον είχε πέρυσι... Τον άφησε να φύγει όμως!

Πού ήταν πέρυσι αυτός ο Ντε λα Μπέγια...
EUROKINISSI

Απίθανο γκολ και δεύτερη διαδοχική φορά στην κορυφαία 11άδα του Europa League. Όχι και μικρό πράγμα για τον Αλμπέρτο Ντε λα Μπέγια, ο οποίος απ' όταν έφυγε από τον Ολυμπιακό και γύρισε στη Ρεάλ Σοσιεδάδ είναι... κάποιος άλλος.

Είναι ο αριστερός μπακ που δεν ήταν πέρυσι στους Πειραιώτες, με αποτέλεσμα να μην ενεργοποιηθεί ποτέ το καλοκαίρι η οψιόν για την ανανέωση του δεύτερου χρόνου του δανεισμού του από την ισπανική ομάδα και, μοιραία, να επιστρέψει στην Αραγονία.

Για δες το τέρμα που πέτυχε στο 3-0 επί της Βαρντάρ...

Χάρη σ' αυτό και τη γενικότερη παρουσία του στο παιχνίδι της Πέμπτης ο 32χρονος πλάγιος αμυντικός κέρδισε μια θέση στην κορυφαία ομάδα της 4ης αγωνιστικής.

Πού ήταν πέρυσι αυτός ο Ντε λα Μπέγια...

Στην ίδια θέση ήταν και προ δύο εβδομάδων, όταν με τις επελάσεις του απ' αριστερά και την υπερπλήρη παρουσία του στο χορτάρι ήταν εκ των κορυφαίων στο 6-0 της Σοσιεδάδ στα Σκόπια.

Αυτόν τον Ντε λα Μπέγια θα τον κρατούσε ο Ολυμπιακός. Τον Ντε λα Μπέγια των 29 αγώνων με τα ερυθρόλευκα τον έστειλε πίσω - αν και κάποιοι φαίνεται πως το έχουν μετανιώσει. Αντ' αυτού ήρθαν άλλοι δύο στ' αριστερά. Ο Λεονάρντο Κούτρη, που έχει καπαρώσει επί Λεμονή τη θέση στην 11άδα, και ο Χρβόγε Μίλιτς, που έχει σταθερή θέση στην... εξέδρα!

Γ.Ζ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK