Πρίντεζης σε Αγγελόπουλους: "Κρατήστε και τον Βαγγέλη"

Πώς ο Γιώργος Πρίντεζης έβαλε... πλάτη προκειμένου να μείνει στον Ολυμπιακό και ο Μάντζαρης. Η στάση και όσα είπε στο ραντεβού με τα δύο αφεντικά της "ερυθρόλευκης" ΚΑΕ.

Πρίντεζης σε Αγγελόπουλους: "Κρατήστε και τον Βαγγέλη"

Ο Γιώργος Πρίντεζης ανανέωσε το συμβόλαιό του με συνοπτικές διαδικασίες. Το συναίσθημα έπαιξε κομβικό ρόλο στην απόφασή του, ταυτόχρονα όμως έλαβε εγγυήσεις πως ο Ολυμπιακός θα παραμείνει ανταγωνιστικός προκειμένου τα επόμενα χρόνια να παραμείνει στο ίδιο υψηλό επίπεδο και να διεκδικεί εκτός από τους εγχώριους τίτλους και ευρωπαϊκές διακρίσεις.

Δεν είναι τυχαίο πως η κουβέντα για το δικό του συμβόλαιό τους, τους όρους δηλαδή αυτού, δεν διήρκησε πολύ στο τρίωρο που παρέμεινε εντός του κτιρίου. Από τη στιγμή που ο 32χρονος πάουερ φόργουορντ άκουσε την πρόταση και τον ικανοποίησε, δεν είχε πολλά να σκεφτεί.

Περισσότερο με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο μίλησαν για το πλάνο που έχουν στο μυαλό τους για τις επόμενες σεζόν. Και σ' αυτό το πλαίσιο έπεσε στο τραπέζι η υπόθεση του Βαγγέλη Μάντζαρη.

Τα αφεντικά του Ολυμπιακού ήθελαν ν' ακούσουν τη γνώμη του Πρίντεζη. Στο τέλος αυτοί αποφασίζουν για το τι θα προσφέρουν στον καθένα, αλλά πάντα μετρούν την άποψη των άλλων. Όπως και του Βασίλη Σπανούλη.

Ο Πρίντεζης μίλησε ανοικτά γιατί τέτοια είναι η θέση του. Υπαρχηγό τον λένε, αλλά ισάξιος του Σπανούλη θεωρείται στ' αποδυτήρια. Αυτό που ο "Πρι" είπε στους Αγγελόπουλους ήταν να κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να κρατήσουν τον Βαγγέλη Μάντζαρη, ο οποίος έχει κλείσει ραντεβού μαζί τους για την Παρασκευή. Δεν είναι μονάχα πως οι δυο τους έχουν μια εξαιρετική σχέση. Είναι περισσότερο αγωνιστικό το θέμα. Διότι ο Πρίντεζης θεωρεί τον διεθνή πόιντ γκαρντ αναπόσπαστο κομμάτι της λειτουργίας και απαραίτητο στοιχείο στη χημεία, πιστεύει ότι αν φύγει το σύνολο θ' αποδυναμωθεί.

Μάλιστα ο Πρίντεζης δεν μπήκε σε διαπραγμάτευση για καλύτερες απολαβές στο δικό του συμβόλαιο. Παρότι θα μπορούσε να ρίξει στο τραπέζι το ενδιαφέρον άλλων ομάδων, πιο "πλούσιων", και όσα κυκλοφορούσαν για συμβόλαια εκατομμυρίων, προτίμησε, ευχαριστημένος από την πρόταση που του έγινε και χωρίς να το παζαρέψει, ν' αφήσει το περιθώριο στους διοικητικούς ηγέτες του Ολυμπιακού να έχουν μεγαλύτερη ευελιξία στην σαφώς πιο δύσκολη κουβέντα με τον Μάντζαρη.

Ο διεθνής φόργουορντ ξέρει πως η γνώμη του μετράει. Μένει να φανεί πόσο έχει επηρεάσει τ' αφεντικά του Ολυμπιακού σε αυτό που έχουν στο μυαλό τους για τον τέταρτο του καρέ που δεν έχει συμβόλαιο.

Γ.Ζ

News 24/7

24MEDIA NETWORK